Administratief medewerker (met organisatie talent)

Wil jij werken bij een snelgroeiend bedrijf met leuke collega’s? Dan is hier jouw kans!

 AQ Group is gespecialiseerd in het optimaliseren van lucht- en waterkwaliteit. Vandaar ook onze slogan: “The best care for water and air”. De drie divisies van AQ group zijn AQ airquality, AQ water en AQ international. Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit installateurs, gebouwbeheerders en vastgoedeigenaren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en is een belangrijke basis voor onze groei. Wij zijn gecertificeerd conform de normen van ISO-9001, ISO-14001, VCA**, Ohsas 18001, BRL-6010 en BRL K14010-1.

Voor onze divisie AQ airquality, die zich richt op de luchtbehandeling zoeken wij per direct een:

Administratief medewerker / werkvoorbereider (voltijds)

Ervaring is niet het belangrijkste maar wel een pre. Wij zoeken iemand die makkelijk in de omgang is en binnen ons team past.

Functie-inhoud: voornaamste taak is het ontzorgen van de projectleiders zodat die zich kunnen richten op hun hoofdtaak. Oftewel het opzetten van de werkvoorbereiding waarbij werkzaamheden horen zoals gegevens invoeren t.b.v. planning en TRA (taakrisico-analyse), inkopen materialen, materialen controleren, rapportages controleren, inkopen derden etc. Daarnaast alle voorkomende (administratieve) taken ter ondersteuning van de projectleiders en planning.

Functie-profiel: iemand die bereid is om hard te werken, initiatief toont en van aanpakken weet. De beheersing van MS office en de Nederlandse taal moet perfect zijn. Ervaring met Navision en OPS is een pré en het moet geen probleem zijn andere systemen snel eigen te maken.

Oftewel, we zoeken iemand met de volgende eigenschappen:

  • Initiatief tonen en van aanpakken weten.
  • Zelfstandig werkend maar goed kunnen samenwerken.
  • Kennis van Office (Word en Excel) Navision
  • Goede kennis van de Nederlandse taal.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit, flexibele werkinstelling.
  • Technische achtergrond is pré

Ons aanbod:

  • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • een dynamische werkomgeving in een snelgroeiend bedrijf;

Enthousiast? Neem dan snel contact op! Mail je motivatie en CV naar nvdijk@aqgroup.nl t.a.v. Nicole van Dijk. Wie weet ben jij onze nieuwe collega!