De VSK komt eraan!

Van 4 t/m 7 februari zijn wij weer present op de vakbeurs voor de installatietechniek (VSK) in de jaarbeurs in Utrecht.

Wij hebben weer een bijzondere stand ontworpen waarin wij zowel onze vertrouwde technieken als nieuwe producten en diensten laten zien. Centraal op onze stand staat duurzaamheid en hoe technieken in lucht- en waterbehandeling de duurzaamheid van een gebouw kunnen vergroten. En daarmee, ook niet onbelangrijk, de onderhoudskosten van uw klimaatbeheersingssysteem kunnen verlagen.

Zo is er een uitgebreide presentatie over de verduurzaming van klimaatinstallaties door het toepassen van EC-ventilatoren. EC-ventilatoren zorgen voor een aanmerkelijk lager energieverbruik en daardoor minder CO2 uitstoot. Tevens is hierop in veel gevallen een EIA (Energie Investeringsaftrek) van toepassing.

Ook presenteren wij een economische, niet giftige en milieuvriendelijke oplossing voor waterbehandeling, genaamd Neuthox. Door een unieke samenwerking met Danish Clean Water zijn wij de exclusieve aanbieders in Nederland van deze methode.

En voor de eerste keer staat AQ Cumulus op de beurs. Deze samenwerking tussen AQ group en Cumulus b.v. richt zich op het (merkonafhankelijke) onderhoud aan de bevochtigingsinstallaties.

De beurs begint alle dagen om 9.30 uur. Dinsdag en woensdag sluiten de deuren om 17.30 uur, donderdag is de beurs open tot 20.30 uur en vrijdag tot 17.00 uur. Voor gratis toegangskaarten kunt u zich via deze link registreren.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF