Klant aan het woord, CBRE

“Je kan niet alles zelf in huis hebben dus is het belangrijk om leveranciers te hebben die echt meedenken, ook qua prijs”.

Na een jarenlange samenwerking met Joost van der Zwaan van CBRE vonden wij het tijd om bij hem op bezoek te gaan om over deze samenwerking te spreken. Joost is technisch coördinator bij een grote klant van CBRE. “Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van facilitaire zaken zodat zij hun focus volledig bij hun corebusiness kunnen houden. Zo zijn wij als team verantwoordelijk voor het technisch onderhoud bij een grote klant van ons” aldus Joost.

“Wat ik zo fijn vind aan de samenwerking met AQ is de transparante communicatie, de kennis en het meedenken. Ik heb bij AQ Group niet het gevoel dat zij perse iets willen verkopen maar dat ze echt een product met niveau neer willen zetten. Daarnaast weet ik dat wanneer er een probleem is ik altijd Richard Klaassens, mijn vaste contactpersoon bij AQ Group, kan bellen. Dan komt hij langs en samen zoeken we net zo lang naar een passende oplossing totdat deze gevonden is. Dat geeft een prettig gevoel.”

“Wij hebben onze eigen expertise” , gaat Joost verder, “Je kan niet alles zelf in huis hebben dus is het belangrijkrijk om leveranciers te hebben die echt meedenken, ook qua prijs!”.

Enthousiast vertelt Joost ons over het laatste uitgevoerde project. “Alle inductie- en plafondunits op tien verdiepingen moesten gereinigd worden. Dit was echt avondwerk. De monteurs kwamen zich elke avond netjes om 17:00 uur meldden en werkten door 24:00 uur. Elke avond zonder problemen en altijd met een glimlach. Die positieve instelling en motivatie vind ik belangrijk en de monteurs van AQ Group hebben die! Ook Richard komt dan ’s avonds langs om bij de monteurs te informeren hoe het gaat, gewoon die interesse vind ik mooi om te zien”.

Dat Joost de samenwerking met AQ Group waardeert, blijkt wel uit het aantal opdrachten wat we voor hem uit mogen voeren. Joost; “De samenwerking begon met het reinigen van luchtbehandelingsinstallaties en van het een kwam het ander. Uiteindelijk ook op het gebied van water. Dat alles onder één dak zit is voor ons gemakkelijk.”

Joost voegt nog toe “je wilt uiteindelijk ook dat het werk financieel goed afgewikkeld wordt, dat is belangrijk voor ons en voor AQ. Dus kloppende facturen en referenties, naast goed uitgevoerd werk. Ook dat is bij jullie prima in orde. Zolang het aan mij ligt, vind ik het heel prettig om op deze manier samen te blijven werken met jullie”.

 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF