Klanten aan het woord

Pascal Peen

Kuijpers

"“Van communicatie tot aan gebouwkennis: de projectengineers werken professioneel en denken goed mee. AQ group is een begrip in de wereld van de luchtbehandeling en waterbehandeling!”"

Voor deze editie spraken we met Pascal Peen. Pascal is sinds ruim een jaar werkzaam voor Kuijpers in de functie Servicetechnicus. “Ik ben mede verantwoordelijk voor de werkplanning en ik let op voortgang, materiaal, behoefte en resultaten van de projecten. Ik kom veel in contact met de projectengineers verdeeld over diverse grote musea in Amsterdam”. Maar ook bij zijn vorige werkgever werkte hij al samen met AQ group, inmiddels heeft hij dus al ruim 13 jaar ervaring met ons!

Lees verder

Glinbert Juliana

CCE b.v.

"“In het uit handen nemen van het complete beheer van installaties en waterbehandeling en het bieden van een totaalpakket is AQ group uniek”"

We spreken met de heer Glinbert Juliana. Hij is sinds twee jaar Chef van de Wacht bij CCE b.v., een energiecentrale ten behoeve van de Vrije Universiteit te Amsterdam “CCE staat voor Coördinatie Centrum Energie en wij voorzien het ziekenhuis primair van elektriciteit en onder andere demiwater. Aan de campus leveren wij ook perslucht en warm / gekoeld water. Op deze locatie krijgen we alle storingen binnen en dat communiceren wij weer met de gebouwtechneuten. Het is voor ons noodzaak om 24 uur per dag aanwezig te zijn.”

Lees verder

Edward Wolff

Vertiv

"Vooral de flexibiliteit bij AQ Group vind ik erg prettig werken. Jullie zijn toegankelijk en komen met creatieve oplossingsgerichte ideeën. Ik zou iedereen aanraden een samenwerking met AQ Group te starten "

Voor deze nieuwsbrief spraken wij Edward Wolff, client services manager bij Vertiv. Edward werkt nu ruim 6 jaar bij Vertiv en is verantwoordelijk voor een aantal grote keyaccounts op Europees niveau. “Wij leveren uninterruptible power supplies (UPS’en) , Racks, Services en hoogwaardige, innovatieve koelinstallaties. Wanneer de stroom wegvalt zorgen wij dat dit opgevangen wordt en het betreffende datacentrum gewoon door kan draaien zonder hier problemen van te ondervinden”.

Lees verder

Rodny Rekveld

Kropman Installatietechniek B.V.

"AQ Group onderscheidt zich niet alleen door de grote technische kennis en ervaring maar ook door de ruimte voor persoonlijke aandacht!"

In deze editie laten wij Rodny Rekveld, contractbeheerder bij Kropman, aan het woord. Rodny werkt al langere tijd voor Kropman maar sinds kort is hij werkzaam als contractbeheerder. Kropman is met 13 vestigingen in Nederland een middelgrote installateur.

Lees verder

Andries Jongenelis

Technisch Beheer Nederland

"Een partij op het gebied van luchtbehandeling en voor waterbehandeling die als een team met ons samenwerkt"

Nog maar een jaar geleden kwam Andries Jongenelis van Technisch Beheer Nederland in contact met AQ Group maar na een aantal proefprojecten was al duidelijk dat een vast samenwerkingsverband was ontstaan. Wij spraken Andries Jongenelis, contractbeheerder, over deze samenwerking.

Lees verder

Raymond Haast

Technisch beheerder bij Van Dorp Rotterdam

"“Vooral de zelfstandigheid en betrouwbaarheid van AQ Group zijn bijzonder prettig! En niet te vergeten de flexibiliteit, bij opdracht kan er snel gehandeld worden”."

Al zeven jaar schakelt Raymond Haast AQ Group in voor werkzaamheden op het gebied van luchtbehandeling en binnenkort ook voor de waterbehandeling. Het bewijst zijn positieve gevoel over samenwerken met AQ Group en daarover wilden wij eens met hem praten.

Lees verder

Ad van de Klundert

Beheertechnicus bij Strukton Worksphere

"AQ Group is een verlengstuk van Strukton Worksphere geworden en dat was waar wij ook naar op zoek waren."

Voor deze editie spraken we met Ad van de Klundert. Hij is sinds ruim een jaar beheertechnicus bij Strukton Worksphere. Sinds mei van dit jaar is van de Klundert , samen met klantmanager Peter de Jong, verantwoordelijk voor de gebouwgebonden installaties van het Amphia Ziekenhuis in Breda. Dit ziekenhuis heeft momenteel 3 locaties in Breda en een nieuw ziekenhuis is in aanbouw.

Lees verder

Marc van den Berg en André Kal

Contractmanager en installatiespecialist werktuigbouw bij Sodexo

"Bij een probleem wordt er door AQ Group snel en adequaat gereageerd en dat wordt gewaardeerd."

Al sinds medio 2009 is AQ Group, en dan met name het bedrijfsonderdeel AirQuality leverancier van Sodexo. We spraken over deze jarenlange relatie met Marc van den Berg, contractmanager en André Kal, installatiespecialist werktuigbouw, beiden werkzaam bij Sodexo Facility Services. In totaal werken er maar liefst 419.000 mensen bij Sodexo waarvan 5.000 in Nederland.

Lees verder

Pieter Mels

Operations Manager bij Global Switch

"Wij zijn geen gemakkelijke opdrachtgever, dat kan ook niet in onze business, wij zijn niet gauw tevreden. Daar is bij AQ Group begrip voor, wij voeren hier open gesprekken over Dat moet je als ‘contractor’ wel kunnen, AQ Group kan dat! Goede communicatie en goede kwaliteit van voorbereiding. "

Dit keer zijn wij op bezoek gegaan bij een opdrachtgever van AQ Group: Global Switch. Het grootste datacentrum van de Benelux dat niet specifiek gericht is op één klant. We spraken hier met Pieter Mels, Operations Manager.

Lees verder

Harvi Niebe

Unica Installatietechniek

"Je voelt wel dat AQ een soort van familiebedrijf is. Net als Unica, wij zijn ook een familiebedrijf; het gevoel dat ik hier heb, heb ik ook bij AQ Group!"

De klant die wij deze keer aan het woord laten is de heer Harvi Niebe, contractbeheerder bij Unica Installatietechniek. Unica is een technisch dienstverlener die passende oplossingen biedt voor vraagstukken op het gebied van energie, veiligheid, verduurzaming van gebouwen, ICT en een gezonde leef- en werkomgeving. Luisteren naar de wensen en behoeften van de klanten, en dan met inschakeling van de expertise van Unica en haar leveranciers, samen komen tot de juiste oplossing ligt aan de basis van hun werkwijze.

Lees verder

Theo Geurts

Serviceleider bij Engie Zuid B.V.

"Het lijkt zo simpel maar AQ zegt wat ze doet en doet wat ze zegt en dat zorgt voor een tevreden eindklant!"

Al meer dan 30 jaar zit de heer Theo Geurts in het vak. Vanuit zijn huidige positie als serviceleider bij Engie Zuid B.V. geeft hij voor deze nieuwsbrief zijn visie over het samenwerken met AQ Group. Theo is in zijn functie bij meer dan 70 opdrachtgevers verantwoordelijk voor het onderhoud aan de utilitaire installaties in hun gebouwen.

Lees verder