Aankomende beurzen

Om u te laten zien proeven en ruiken wat er zo al aan noviteiten speelt op het gebied van lucht en water en wat wij kunnen bieden, zullen wij deze maand deelnemen aan de volgende beurzen:

Aqua Nederland vakbeurs 19, 20 & 21 maart 2019

Op deze beurs in de Evenementenhal Gorinchem kunt u de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie zien, voelen en ervaren. Uiteraard zal onze divisie AQ Water hier ook aanwezig zijn om u bij te praten over noviteiten zoals bijvoorbeeld chemievrije waterbehandeling met de Neuthox methode. Neuthox® bestrijdt elk type bacterie in proceswater zonder opslag van chemicalien, of nadelige invloeden op mens en milieu. Het systeem is ontwikkeld door Danish Cleanwater (DCW). AQ Group is exclusief distributeur voor de Nederlandse en Belgische markt.

Klik hier voor gratis registratie voor de Aqua Nederland Vakbeurs: https://mijn.evenementenhal.nl/portal/index.aspx?eventid=3739&Language=3739

Maintenance 27 & 28 maart 2019

Ook zullen wij deelnemen aan de Maintenance beurs in Antwerpen. In de industriële wereld staat een slim onderhoudsbeleid garant voor een optimale productie. Zo ook voor uw klimaatinstallaties. Graag vertellen wij u op deze stand meer over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zowel lucht als water met een focus op gezonde, vitale en duurzame gebouwen.

Klik hier voor gratis registratie voor de Maintenance Antwerpen: https://registration.n200.com/survey/1rqgzwlm2cv3h/start?translation=0sz703pepxw8h

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!