Onderhoud

Een storing komt nooit uit! Preventief onderhoud vermindert en/of voorkomt vervuiling en corrosie en daarmee de kans op een storing. Ook voorkomt het een stijging van de energiekosten omdat de installatie minder efficiënt werkt. Naast preventief is ook correctief onderhoud noodzakelijk om de installatie goed te laten werken en om klachten van gebruikers te voorkomen. Componenten die aan het eind van hun levenscyclus zijn worden (tijdig) vervangen. Dit is de perfecte aanvulling op de preventieve maatregelen.

AQ Group treft regelmatig klimaatinstallaties aan die niet op de juiste manier zijn onderhouden. Een gemiste kans: een goed onderhouden installatie draagt namelijk bij aan het comfort én de gezondheid van de eindgebruiker. Daarnaast is onderhoud essentieel voor de energie-efficiency en levensduur van een installatie.

Het is eigenlijk een vreemde situatie. Bedrijven kiezen graag voor energiezuinige installaties maar bij het onderhoud en beheer van de installaties laat men steken vallen, met als gevolg een verlies van kosten en comfort. Naast het kunnen uitvoeren is ook het kunnen organiseren bij onderhoud van groot belang. AQ Group beschikt over uitstekend opgeleid personeel om de onderhoudswerkzaamheden uit te kunnen. De afdeling planning zorgt ervoor dat de klant weet wanneer het onderhoud wordt uitgevoerd en kan rekenen op project engineers die zich binnen een bedrijfsomgeving weten te gedragen.

De staat van de installaties wordt gerapporteerd, onderhoud wordt uitgevoerd en uitgebreid gerapporteerd. De project engineers zijn opgeleid om niet alleen deskundig het onderhoud uit te voeren maar ook om aanbevelingen te doen voor mogelijke verbeteringen.
Ook bij onderhoudswerkzaamheden biedt AQ Group optimale service!

Onderhouden luchtbehandelingskast

Meer informatie

Reinigen van inductie- en fancoilunits

Meer informatie

Uitgebreide rapportages / conditiebepaling

Meer informatie

Reinigen zonnepanelen

Meer informatie

Onderhouden en reinigen van airsocks

Meer informatie

Onderhoud koeltorens

Meer informatie

Onderhoud waterontharders en omgekeerde osmose

Meer informatie

Onderhoud luchtbevochtigingsinstallaties

Meer informatie

Beheer van drinkwaterinstallaties

Meer informatie

Onderhoud koelmachines en warmtepompen

Meer informatie

Onze andere diensten

Producten en diensten
lucht

Producten en diensten
water

Producten en diensten
koeling & warmte

Lucht
bevochtiging

Verduurzamen

Onderhoud

Montage

AQ Circle-R

Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer
Meer