Kwaliteit in al zijn veelzijdigheid

In een concurrerende markt moet u al uw aandacht houden bij uw corebusiness. Onderhoudsactiviteiten aan uw klimaatinstallaties, drink- en proceswatersystemen uitbesteden? Graag maar dan wel verantwoord!

AQ Group is gespecialiseerd in het optimaliseren van lucht- en waterkwaliteit. Het geïntegreerde pakket van AQ Group combineert kwaliteit met kostenefficiency, vandaar ook onze slogan: “Your dedicated partner in water, air and cooling!”. Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit installateurs, gebouwbeheerders en vastgoedeigenaren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en is een belangrijke basis voor onze groei. Wij zijn gecertificeerd conform de normen van ISO-9001, ISO-14001, ISO-45001, VCA**, BRL-6010 en BRL-K14010-1. De laatste jaren ligt de focus steeds meer op het bieden van innovatieve duurzame oplossingen en het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers.

AQ Group bestaat uit de volgende divisies en joint ventures:

  • AQ airquality: reinigen, onderhouden en reconditioneren van onder meer klimaatinstallaties en aanverwante apparatuur. Ook gespecialiseerd in het retrofitten (energiezuiniger maken) van luchtbehandelingskasten.
  • AQ airsocks: advies, montage, onderhoud, reinigen en service van alle merken en modellen airsocks. Op de locatie van Utrecht is ook een cleanroom aanwezig voor optimale reiniging.
  • AQ water: biedt haar opdrachtgevers de zekerheid die zij zoeken op het gebied van legionellabeheersing in koeltorens en drinkwaterstelsels, alsmede onderhoud en levering van en voor waterinstallaties
  • AQ Cooling: advies over duurzame oplossingen voor het koelen en verwarmen van gebouwen gecombineerd met het leveren van de juiste apparatuur.
  • AQ Construct: AQ Construct is gespecialiseerd in het monteren van nieuwe klimaatinstallaties en het aanpassen van leidingwerk van klimaat- en drinkwaterinstallaties.
  • AQ Cumulus: combineert de kennis van luchtbevochtigingssystemen met ervaring in onderhoudsprotocollen met als resultaat optimaal onderhoud. Ook optimaal onderhoud qua wensen en mogelijkheden van de locatie van het systeem.
  • AQ International: biedt met haar vestiging in Herentals haar opdrachtgevers in België zekerheid dat de klimaat- en drinkwaterinstallaties in optimale conditie verkeren.

Met dit diensten- en productenpakket biedt AQ Group haar opdrachtgevers volledige ontzorging!

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!

Neem contact op