Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Active4semmy

Doe mee op 13 december en steun Stichting Semmy

Als AQ Group steunen wij sinds jaar en dag Stichting Semmy zowel operationeel als financieel. Stichting Semmy heeft zich ten doel gesteld om onderzoek te verrichten naar hersenstamkanker (ook wel ponsglioom of DIPG genoemd). Het is voor ons onverteerbaar dat er voor deze meest dodelijke vorm van kanker bij kinderen nog steeds geen genezing mogelijk is.

Net als alle andere goede doelen heeft ook deze Stichting het in het afgelopen jaar enorm moeilijk gehad om fondsen te werven. Door corona blijven acties uit terwijl de uitgaven naar onderzoek gewoon doorlopen. Momenteel worden onderzoeken gefinancierd in het Prinses Maxima Centrum te Utrecht, het Erasmus MC in Rotterdam en het Universitair Ziekenhuis te Antwerpen. Belangrijk dus!

Om ervoor te zorgen dat Stichting Semmy haar werk kan blijven doen, wordt er op 13 december a.s. een sportief evenement georganiseerd waar iedereen aan kan deelnemen, te weten Active4Semmy. Er kan vanuit huis meegedaan worden aan verschillende afstanden hardlopen, fietsen of wandelen. Geef je op via de site van Stichting Semmy. Of sponsor via deze link.

Samen maken we het verschil!