Algemene verordening gegevensbescherming AQ Group

U heeft misschien gehoord dat op 25 mei jl. de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht is geworden en in het kader daarvan willen wij u graag laten weten dat wij altijd zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Omdat uw privacy zeer belangrijk is voor ons, zullen uw gegevens enkel gebruikt worden om direct contact met u op te nemen. Dit betekent dat uw gegevens niet worden gedeeld met derden en dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn bij ons!

Wij stellen uw belangstelling in ons bedrijf AQ Group bijzonder op prijs. Met veel plezier blijven wij u dan ook informeren over alles wat met ons bedrijf te maken heeft middels onze nieuwsbrief.

Als u deze wilt blijven ontvangen, hoeft u helemaal niets te doen! Indien u zich toch wilt afmelden, klikt u gewoon op de uitschrijf knop onderaan deze nieuwsbrief en uw e-mail adres zal automatisch worden verwijderd uit onze mailinglijst.

Namens het hele team willen we u hartelijk bedanken voor uw interesse in onze activiteiten en hopen dat u ook in de toekomst bij ons blijft!

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!