Welkom bij de AQ Group “EK Pool”!

Ben jij een echte voetbalfanaat en staan jouw EK-voorspellingen altijd als een huis? Of houd je gewoon van een gokje wagen. Dan hebben wij goed nieuws voor je! Dit jaar organiseren we bij AQ onze eigen EK Pool, en jij kunt gratis meedoen!

Het is een goeie kans om jouw voorspellingsvaardigheden te testen en leuke prijzen te winnen. We hebben prijzen klaarstaan voor de drie beste voorspellers, waaronder een gezellige avond met livemuziek en BBQ in Hotel de Beyaerd, en twee keer een verzorgde barbecue voor 6 personen.

Dus, ben jij klaar om jouw voetbalkennis te laten zien? Scan dan snel de QR-code hieronder of klik hier om je aan te melden voor onze EK Pool!

Ons eigen personeel mag ook meedoen aan deze uitdaging! Mochten ook jouw collega’s geïnteresseerd zijn, zijn ze van harte welkom om deel te nemen. Dat kan door het delen van de onderstaande link. We zijn benieuwd naar wie uiteindelijk de winnaar wordt.

Scorito

Wacht niet te lang, je mag jouw voorspelling invullen tot 14 juni a.s.!

Als je meedoet, geef je toestemming voor het vermelden van jouw naam in onze  communicatie, zodat we bijvoorbeeld tussenstanden kunnen delen of je wellicht mogen noemen als winnaar!