Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

AQ Group breidt uit: aq airsocks

AQ Group breidt haar dienstverlening uit met luchtverdeelslangen

AQ Group heeft een nieuwe divisie: AQ airsocks. Het toepassen van luchtverdeelslangen wordt steeds populairder en ook de daaruit voortvloeiende vraag naar het reinigen ervan neemt toe. Vandaar dat wij geïnvesteerd hebben in het aantrekken van kennis en kunde op dit vlak zodat wij deze dienstverlening kunnen aanbieden aan onze klanten.

Peter Scharis: “wij merken dat er in deze markt nogal wat cowboys actief zijn. Luchtverdeelslangen, ookwel airsocks, worden veel toegepast in de voedingsmiddelenindustrie, ziekenhuizen, laboratoria etc. Het is belangrijk dat deze airsocks niet alleen regelmatig worden gereinigd maar ook op een goede manier. Als airsocks zijn gereinigd, moet er geen kruisbesmetting meer plaatsvinden en moet er geen microbiologische contaminatie meer plaatsvinden. Vandaar dat wij de handling van de airsocks zo hebben ingericht dat deze na reiniging verder worden behandeld in een schone, daartoe ingerichte klimaatkamer. Hier worden ze verder gedroogd en hygiënisch verpakt zodat aan alle eisen in het kader van HACCP wordt voldaan.”

Naast de reiniging van airsocks bieden wij ook nieuwe systemen aan. Geinteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie!