Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

AQ Group ontwikkelt eigen omgekeerde osmose-lijn

Eigen inzichten en expertise zijn gebruikt voor nieuwe RO-lijn

Wij worden geconfronteerd met een toenemende vraag naar omgekeerde osmose apparatuur en dat heeft geresulteerd in een eigen RO-lijn.

“Wij hebben tot nu toe met andere merken gewerkt. Dat ging, maar we werden er zelf niet echt enthousiast van. We merkten toch dat we eigen ideeën hadden over hoe een installatie eruit moest zien. Uiteindelijk hebben we samen met Cumulus de koppen bij elkaar gestoken en hebben wij een eigen RO-lijn ontwikkeld. Handzaam, bereikbaar, kwalitatief hoogwaardig en tegelijkertijd betaalbaar. Wij zijn supertrots op het resultaat!”, aldus Mark Hartmann, technisch specialist bij AQ Group.

Eric van Dijk vervolgt: “De samenwerking met Cumulus loopt uitstekend. Wij hebben natuurlijk al een intensieve samenwerking met AQ Cumulus als het gaat om merkonafhankelijk onderhoud aan bevochtiginginstallaties. We komen er steeds meer achter dat de ervaring en kennis die wij gezamenlijk hebben van waterinstallaties nog veel verder gaat. En dat heeft dus nu geresulteerd in deze nieuwe lijn met omgekeerde osmose apparatuur. Wij merken dat Cumulus dezelfde filosofie heeft als wij; ook bij hen is er een duidelijke focus op kwaliteit en dat werkt prettig. We begrijpen elkaar.”

Samen met Cumulus hebben wij een eigen RO-lijn ontwikkeld in de range van 250 tot 1600 liter per uur. Het voordeel van een eigen lijn is dat we snel kunnen leveren, flexibel zijn in het aandragen van oplossingen en dat we een kwalitatief hoogwaardige installatie leveren die prijstechnisch zeer concurrerend is.

Nieuwsgierig geraakt? Neem dan contact met ons op, we staan voor u klaar!