BRL 6010 gecertificeerde bedrijven

Als u goed advies wilt hebben over uw drinkwaterinstallatie en de maatregelen die u kunt nemen in het kader van legionellapreventie, dan kunt u daarvoor het beste een van de BRL 6010 gecertificeerde bedrijven inschakelen. BRL 6010 gecertificeerde bedrijven voldoen namelijk aan de BRL 6010 richtlijn, waarin de eisen van het legionellabeheersplan staan opgesteld.

Hierin komt onder meer naar voren dat een legionellabeheersplan moet beschikken over tekeningen of een beschrijving van de installatie, gegevens van leidingen en toestellen, uitkomsten van de risicoanalyse, een plan voor bemonstering, beheersmaatregelen en instructie, maatregelen die genomen moeten worden bij normoverschrijding en nog veel andere zaken.

Eisen aan brl 6010 gecertificeerde bedrijven

BRL 6010 gecertificeerde bedrijven moeten voldoen aan verschillende eisen. Ze moeten vakbekwaam zijn en hun medewerkers moeten goed opgeleid zijn. Daarnaast is het belangrijk dat ze geheimhouding bieden, zorgen voor klachtenmanagement, alleen de juiste meetmiddelen gebruiken en meedoen met collegiale toetsing. Ook een externe audit hoort bij die certificering.

De externe audit wordt jaarlijks uitgevoerd bij BRL 6010 gecertificeerde bedrijven. Met zo’n audit komt er ook van buitenaf feedback op de werkwijze, waardoor het bedrijf zich kan blijven verbeteren. AQ Group is een van die BRL 6010 gecertificeerde bedrijven en houdt het bovendien niet alleen bij deze certificering. Wij doen veel meer om kwaliteit in ons werk en te garanderen.

BRL 6010 certificering voor legionellapreventie bedrijven

Voor ons staat een veilige legionellapreventie bij bedrijven centraal. We doen er hierin alles aan om een eventuele negatieve impact op het milieu zo beperkt mogelijk te houden. Dit doen we onder meer door te letten op onze emissie en afvalstoffen, ons energieverbruik en de kringlopen waar we mee te maken hebben. Ook gebruiken we milieuvriendelijke producten en materieel.

Als lid van de NVRL zijn we actief in het nemen van het voortouw binnen onze branche. We vinden het belangrijk dat onze werkzaamheden veilig, op de juiste manier en milieubewust worden uitgevoerd, maar we vinden willen ook dat onze klanten zich daarvan bewust zijn. Wij zijn inmiddels het tweede bedrijf binnen onze branche met een ISO-14001 certificering.

Onderhoud uit laten voeren door brl 6010 gecertificeerde bedrijven

Wij zorgen niet alleen voor advies waar u op kunt bouwen, wij kunnen ook helpen bij de uitvoering van alle werkzaamheden. Door al uw onderhoudsactiviteiten aan klimaat- en drinkwatersystemen aan ons uit te besteden, kunt u zich richten op uw corebusiness. Wij bieden een geïntegreerd pakketdiensten, waarin kwaliteit en kostenefficiency gecombineerd worden.

Hiervoor bestaat AQ Group uit drie divisies: AQ AirQuality, AQ Water en AQ International. Samen zijn zij verantwoordelijk voor onder meer het reinigen, onderhouden en reconditioneren van klimaatinstallaties en gerelateerde apparatuur, legionellabeheersing in koeltorens en drinkwaterstelsels en het onderhouden en leveren van waterinstallaties.

AQ Group: de topper onder brl 6010 gecertificeerde bedrijven

Wilt u ook zeker weten dat uw drinkwaterinstallatie helemaal voldoet aan de wettelijke eisen en van de benodigde, hoge kwaliteit is? Dan kunt u niet zonder advies van de topper onder de BRL 6010 gecertificeerde bedrijven: AQ Group. U kunt op AQ Group rekenen voor een vakbekwaam advies en de meest uitgebreide dienstverlening. Wij bieden een totaalpakket aan diensten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die AQ Group u biedt of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Dan horen we natuurlijk graag van u. U kunt ons gemakkelijk bellen via 088 – 123 34 55 of een e-mail sturen naar info@aqgroup.nl. Ook kunt u gebruik maken van het handige contactformulier op onze website. Wij nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met u op.

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!