Plaatsen en aansluiten cedi stack

AQ group is van vele markten thuis maar soms is ook voor ons iets geen dagelijkse kost.

Een klant van ons vroeg om het vervangen van een EDI installatie op het terrein van zijn opdrachtgever. Deze opdrachtgever bestond uit een campus waar wetenschappers, ondernemers, studenten en investeerders samenwerken met als doel het gebruik van slimme materialen en duurzame productie van chemicaliën te bevorderen.

Een CEDI (voluit: Continous Electric Deionization Installation) ‘maakt’ ultra-puur water oftewel het schoonste water dat er bestaat, er zit niets meer in. Voor degenen die bekend zijn met osmose water, het is een factor tien schoner dan osmose water.

We zochten contact met Pure Water Group om extra kennis in te zetten inzake het vervangen van zo’n installatie en samen met hen zijn wij richting het zuiden van het land gegaan.

Naast de strenge aanmeldprocedure voor het terrein alsmede de veiligheidseisen die golden kregen we te maken met een zeer zware installatie (ruim 200 kilo) die naar een lastig bereikbare plek gebracht moest worden. We hebben daarom zelf een slede gemaakt met een takel en zo de oude installatie verwijderd en de nieuwe geplaatst.

Daarna is de nieuwe installatie ingeregeld door AQ en Pure Water Group, vervolgens reden we, met achterlating van een tevreden opdrachtgever, weer huiswaarts.

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!