Coaten luchtbehandelingskast

Een goede luchtkwaliteit is essentieel voor een goede kwaliteit van het leven. Daar staan we in het dagelijks leven soms wat te weinig bij stil. Als u werkt met luchtsystemen, dan kunt u het zich echter niet veroorloven om hier geen aandacht voor te hebben. Daarin is het juist belangrijk om de natuurlijke balans een handje te helpen met klimaatbeheersingssystemen.

Een luchtbehandelingskast is daarbij natuurlijk een onmisbaar onderdeel. En met alleen het installeren bent u er nog niet; het is ook belangrijk om ze op de juiste manier te onderhouden. Een goede stap om te zetten is bijvoorbeeld het coaten van uw luchtbehandelingskast. Door uw luchtbehandelingskast te coaten, zorgt u voor een extra beschermlaag, die hard nodig kan zijn.

Arbowetgeving en haccp-voorschriften

Als het gaat om luchtbehandeling, dan heeft u onder meer te maken met de Arbowetgeving en HACCP-voorschriften die de overheid stelt. De overheid heeft deze regels opgesteld om te zorgen voor hele hygiënische werkomstandigheden. Gelukkig hoeft u niet exact te weten welke regels allemaal gelden en welke stappen het beste genomen kunnen worden. Dat doet AQ Group.

AQ Group is dé dienstverlener als het gaat om totaal hygiënisch onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van klimaatinstallaties en drinkwatersystemen en kunnen ook zorgen voor onderhoud en reconditionering, bijvoorbeeld door middel van coaten. Uiteraard zijn wij gecertificeerd voor al onze werkzaamheden; zo garanderen we kwaliteit.

Onze certificeringen spreken voor zich

Binnen AQ Group staat de veiligheid van onze klanten en ons personeel voorop. We verminderen de belasting op het milieu door de emissie en afvalstoffenstroom te beperken, het energieverbruik te verminderen, kringlopen te sluiten en milieuvriendelijke producten en materieel te gebruiken. Ook zijn we ISO-9001 gecertificeerd en hebben we het VCA**-certificaat.

We vinden het belangrijk dat onze tijdelijke en vaste werknemers en leveranciers kunnen genieten van goede arbeidsomstandigheden. Daarom streven we naar een zo groot mogelijke veiligheid, maximale bescherming van de gezondheid, het bevorderen van het welzijn van de medewerkers en een doelmatig ziekteverzuimbeleid.

Voordelen van coaten luchtbehandelingskast

We zorgen niet alleen goed voor onze mensen, maar ook voor de materialen waar we mee werken. Het door AQ Group laten coaten van uw luchtbehandelingskast heeft voor u veel voordelen. Zo zorgt het coaten voor een optimale en langdurige bescherming. We kunnen coaten met een ultradunne laagdikte en zeer lage k-waarde. Bovendien krijgt u twee jaar garantie.

Het maakt niet uit of uw luchtbehandelingskast gemaakt is van aluminium, koper of roestvrij staal: wij kunnen al deze materialen coaten. De coating is watergedragen en daarmee vriendelijk voor mens en milieu. U hoeft niet bang te zijn voor stankoverlast. Als het nodig is, kunnen wij zelfs een extra sterke coating aanbrengen, die gebruikt wordt onder zware omstandigheden.

Offerte voor het coaten van uw luchtbehandelingskast

Wilt u direct een offerte aanvragen voor het coaten van uw luchtbehandelingskast? Dan kan dat natuurlijk geheel vrijblijvend. U kunt hiervoor het contactformulier op de website invullen of een mailtje sturen naar info@aqgroup.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk weer contact met u opnemen voor een vrijblijvende offerte voor het coaten van uw luchtbehandelingskast.

Heeft u nog vragen die u liever direct stelt aan één van de professionals van AQ Group? Dan kunt u uiteraard ook altijd even telefonisch contact met ons opnemen. Onze Nederlandse vestiging in Utrecht is bereikbaar via 088 – 123 34 55. Is uw bedrijf gevestigd in België? Dan kunt u ook bellen met onze vestiging in Zaventem. Die is bereikbaar via +32 2 808 86 30.

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!