Condensor schoonmaken

Wilt u de levensduur van uw condensor verlengen? Dan is schoonmaken de allereerste stap. Veel installaties en machines krijgen te maken met een aanzienlijk kortere levensduur, omdat ze niet goed gereinigd worden. Het schoonmaken van een condensor is een bijzondere taak, die het beste kan worden uitgevoerd door professionals. AQ Group kan u hier zeker mee helpen.

AQ Group is gespecialiseerd in alle onderhoudstaken voor klimaat- en drinkwatersystemen. Ook een condensor schoonmaken is voor ons dagelijkse kost. We weten precies wat we moeten doen om de condensor niet alleen goed te reinigen, maar er ook voor te zorgen dat deze weer optimaal werkt. Zo verlengen we de levensduur en zorgen we dat uw investering rendeert.

AQ Goup gebruikt de juiste techniek

Een condensor schoonmaken is een onderhoudsactiviteit die erg belangrijk is. AQ Group pakt het daarom goed aan. Wij zorgen niet allen voor de benodigde reiniging, maar kunnen de condensor daarna ook voorzien van een beschermende coating. Op die manier verlengt u de levensduur van de condensor aanzienlijk en versterkt u de installatie.

AQ Group vindt het belangrijk om al haar werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren. Daarom zorgen we ervoor dat we op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in ons vakgebied. Dit kan door scholing en training, maar ook door certificering. Zo zijn wij onder meer het tweede bedrijf in de branche met een milieucertificaat ISO-14001. Dat is een bijzondere prestatie!

Extra aandacht voor koeltoren- en waterleidingsystemen

AQ Groep kan u niet alleen helpen met het schoonmaken van uw condensor, maar ook met allerlei andere werkzaamheden die gerelateerd zijn aan koeltoren- en waterleidingsystemen. Hier is met name de laatste tijd veel extra aandacht voor gekomen, vanwege uitbraken van de legionellabacterie. AQ Group maakt dat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Wij zorgen ervoor dat u op alle fronten voldoet aan de wet- en regelgeving, waardoor de legionellabacterie geen kans krijgt. We leveren installaties en verzorgen het onderhoud hiervan. Ook voor tussentijds schoonmaken of het vervangen van onderdelen kunt u bij ons terecht. Wij bedienen Nederland vanuit Utrecht en hebben voor klanten in België een vestiging in Zaventem.

Ook voor klimaatinstallaties

We begrijpen dat u het liefst zoveel mogelijk van uw installaties laat onderhouden door één partij. Daarom zijn wij ook de partner die u zoekt als het gaat om het leveren, onderhouden en reinigen van klimaatinstallaties. We kunnen hier zowel op technisch vlak als op hygiënisch vlak de nodige ondersteuning bieden. Onze professionals zijn hier speciaal voor getraind!
Zij kunnen u bijvoorbeeld ondersteunen in het reinigen van de binnen- en buitenkant van luchtbehandelingskasten, het vervangen van v-snaren, het verwijderen en afvoeren van oude filters, het plaatsen van nieuwe filters, een visuele controle van onderdelen, zoals warmtewielen, lagers en kleppen en het rapporteren over de conditie van de installaties.

Laat uw condensor schoonmaken door de professionals van AQ Group

Is uw condensor toe aan een reinigingsbeurt of wilt u uw installaties eens goed na laten kijken? Laat uw condensor dan schoonmaken door AQ Group. Wij controleren desgewenst ook uw andere installaties op hun technische en hygiënische conditie. Als er sprake is van onregelmatigheden, dan zorgen we er natuurlijk voor dat deze worden opgelost.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 – 123 34 55. Ook vindt u op onze website een contactformulier. Als u dat invult, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Profiteer van onze kennis en ervaring en laat uw condensor vandaag nog op professionele wijze schoonmaken.

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!