Storingsdienst 24/7

De klant en het primaire bedrijfsproces staan bij ons centraal. Storingen aan HVAC installaties kunnen zeer ingrijpen in dat primaire bedrijfsproces. Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat dit zo weinig mogelijk voorkomt door regelmatig service uit te voeren.

Zeker wanneer storingen een directe invloed hebben op uw primaire bedrijfsproces is het noodzakelijk dat u een onderhoudspartij heeft die direct in actie komt. Maar ook in andere situaties bent u op zoek naar een partij die in staat is om snel storingen te verhelpen.

Indien u last van een storing heeft of bij andere calamiteiten kunt u ons bereiken via ons vaste telefoonnummer. U krijgt dan de mogelijkheid om doorgeschakeld te worden naar onze volcontinu bemande storingsdienst. Deze storingsdienst is dus 24 uur per etmaal beschikbaar en komt, indien nodig, direct in actie.

24/7 beschikbaar en inzetbaar

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, staan onze gespecialiseerde vakmensen 7 dagen in de week voor u klaar. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, bepalen we samen welke urgentie uw situatie heeft.

De storingsdienst is beschikbaar voor onze 3 divisies: AQ lucht, AQ water en AQ International. De storingscentrale wordt bemand vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht. Door de centrale ligging hebben wij een korte reactie tijd op de door de klant gemelde storingen.

Indien de storing geen directe actie vereist, kunt u de storing ook per mail aan ons doorgeven via onze algemene bedrijfsmail. Wanneer u de storing per mail aan ons doorgeeft, nemen wij op de eerstvolgende werkdag contact met u op en worden er zo spoedig mogelijk monteurs ingepland om de storing te verhelpen.

Om storingen of calamiteiten te melden, kunt u ons bereiken op info@aqgroup.nl of direct bellen naar 088-1233455.

Bel of mail ons en onze monteurs staan direct voor u klaar!

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!

Neem contact op