Reinigen en coaten condensors

Onze kwaliteit van leven hangt direct samen met de kwaliteit de lucht die we inademen. Betekent dit dat we binnen een werk- en verblijfsomgeving de natuurlijke balans een handje moeten helpen? Absoluut! We realiseren ons dat gelukkig steeds beter. Klimaatbeheersingssystemen in gebouwen zijn standaard geworden. Niet in de laatste plaats doordat ook de overheid met Arbo-wetgeving en HACCP-voorschriften steeds hogere eisen stelt aan hygiënische werkomstandigheden.

Reconditioneren luchtbehandelingskasten

AQ Group is gespecialiseerd in de regelmatige reiniging en het onderhoud van uw klimaatsystemen. En als het tijd is voor een upgrade van uw systeem, dan nemen we die zorg graag van u over. Met het reconditioneren van uw luchtbehandelingskast brengen we uw systeem in opperste conditie. Zo bent u weer voor lange tijd verzekerd van een goed werkend klimaat in de werkomgeving.

Coaten luchtgekoelde condensors

Luchtgekoelde condensoren hebben vaak aluminium lamellen. Dat is goed voor de geleiding, maar deze lamellen zijn gevoelig voor oxidatie en andere weers- en milieu-invloeden. Met het aanbrengen van een goede coating – zoals bijvoorbeeld de EnergyGuard® condensor coating – beschermen we uw condensor en verlengen de technische levensduur.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over reconditioneren of coaten? Lees dan onderstaande pagina’s. Of neem direct vrijblijvend contact op met ons. Wij adviseren u graag over de beste manier om uw klimaatsysteem te onderhouden en de levensduur te verlengen.

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!

Neem contact op