Medewerker aan het woord, Melvin

In deze nieuwsbrief spreken we voor de rubriek medewerker stelt zich voor Melvin Topcu, senior project engineer bij AQ Group.

Hoe vind je het om bij AQ Group te werken?
Voor mij is mijn baan bij AQ Group één van de mooiste dingen die mij is overkomen. Ik ben hier nu 2 jaar werkzaam en heb in die tijd veel bereikt. Ik stuur nu mensen aan bij grotere projecten en ben allround monteur. Ik houd me dus bezig met alle facetten van het vak en heb erg veel geleerd.

Wat vind je het leukst van je baan bij AQ Group?
Ik vind de uitdaging het leukste. Geen dag of klus is hetzelfde. Ik kom op veel verschillende plaatsen en houd me continu bezig met andere werkzaamheden. Dat trekt mij. Ik heb ook meer verantwoordelijkheden gekregen. Ik kom echt uit de bouw en voorheen deed ik mijn werken en het administratieve aspect liet ik over aan degenen die daarvoor waren. Bij AQ Group wordt dit goed gecombineerd. Ik heb de ruimte gekregen om mij ook hierin te ontwikkelen.

En wat zijn jouw kwaliteiten?
Communicatie. Ook ben ik altijd heel kritisch op mijn eigen werk, ik wil echt tevreden kunnen zijn over het werk wat ik aflever.

Welke klussen zijn jou het meest bijgebleven?
Momenteel zijn we bezig met een enorme brandschade klus bij een chemiebedrijf. We werken met strikte regels waar we ons aan moeten houden. Een uitdaging en bijzonder.

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!