Medewerker stelt zich voor AQ Cooling

Ze vormen een bruisend team dat zeker weet dat AQ Cooling een succes gaat worden!

Met de komst van AQ Cooling hebben wij er plots vier nieuwe collega’s bij en het leek ons leuk die aan u voor te stellen.

Algemeen directeur is Arnold de Lang (links), hij woont samen met vrouw en kinderen in Harmelen. Hij begon zijn carrière na een nautische opleiding met het varen op koelschepen. Dat hij graag zijn hoofd koel houdt blijkt wel: gedurende zijn loopbaancarrière heeft hij diverse functies bekleed in de airconditioning. Dit heeft hem een rugzak met ervaring opgeleverd.

Marc Meulman (rechts), technisch directeur, heeft net na het nodige kluswerk samen met zijn vriendin hun nieuwe woning betrokken in Hellendoorn. In zijn vrije tijd stapt hij graag op de crossmotor. Marc is ooit begonnen als service engineer in de koude- en droogtechniek en dan met name in de industrie. Van hieruit is hij doorgegroeid naar accountmanager. Die ervaringen komen hem goed van pas in zijn huidige werk, op technisch gebied denkt hij graag mee met wat de klanten vragen!

Samen weten ze van de hoed en de rand op het gebied van koeling- en warmtesystemen en zagen waar het beter en anders kon. Zij hebben dan ook een specifieke visie over hoe een project moet worden aangepakt:  gebouwen en processen voorzien van duurzame oplossingen op het gebied van koeling, warmtepompen en appendages. Met de juiste apparatuur en juist betekent in dit geval een oplossing die perfect is toegesneden op de situatie van de klant! En die visie willen zij in de praktijk gaan brengen bij AQ Cooling.

Arnold en Marc worden ondersteund door twee binnendienst medewerkers, Diana van Overbeek (rechts) en Michelle van Spijker (links), die hun baan hadden opgezegd nog voor AQ Cooling was opgericht. Een gewaagde stap, maar zij vonden het juist ontzettend leuk om deel uit te mogen maken van een nieuwe start samen met Arnold en Marc waarmee zij in hun vorige werkkring ook samenwerkten. Zij zullen ondersteuning bieden op het gebied van administratie, sales en service met alle daarbij behorende werkzaamheden. Diana woont in Woerden samen met haar man en kinderen. Bij lekker weer toert ze graag samen met man en vrienden op de motor. Michelle met ruim 25 jaar ervaring in de koeltechnische branche woont met man en hond in Harmelen en is verzot op gezelligheid met vrienden, kletsen en kijken of Max verstappen weer een podiumplek behaalt.

Met z’n vieren vormen ze een bruisend team dat zeker weet dat AQ Cooling een succes gaat worden! En wij van AQ Group ondersteunen ze daar graag bij!

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!