Medewerker stelt zich voor, Arjan

Dit keer laten we in deze vaste rubriek Arjan Harte aan het woord. Arjan is sinds 2 jaar als service engineer werkzaam bij AQ group voor de divisie AQ Water.

Wat vind je het leukst van jouw werk bij AQ water?
Dat ik in een groeiend bedrijf werk met de nadruk op kwaliteit en continue verbetering. Zo blijft de uitdaging!

Op welk project ben je het meest trots?
Alle werken zijn voor mij belangrijk, maar als ik bij een storing kom en ik niet alleen het probleem verhelp maar ook de oorzaak kan vinden en oplossen, geeft mij dat een extra goed gevoel. Want als je alleen de storing kunt verhelpen zonder de oorzaak te vinden, is de kans groter dat er opnieuw een storing komt!

Waar ben jij goed in?
Om een probleem als een uitdaging te zien en efficiënt aan een oplossing te werken.

Hoe vind je het om te werken bij AQ group?
Ik werk in een geweldig team waar wij met z’n allen bezig zijn om te bedenken hoe wij de werken zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Verder krijg ik hier ook de mogelijkheid om mijzelf verder te ontwikkelen. Zoals bijvoorbeeld het maken en ontwikkelen van waterbehandelingsinstallaties en het uitwerken van wateranalyses.
Dus kortgezegd: Ik vind het hier geweldig!

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!