Medewerker stelt zich voor, Brenda

In deze editie komt Brenda Landzaat aan het woord. Brenda werkt sinds vier jaar als servicemedewerker voor AQ Group en is tevens voorzitter van de ondernemingsraad. Ze is met haar Utrechtse tongval een enthousiaste spin in het web en de schakel tussen kantoor en de buitendienst.

Hoe vind jij het om voor AQ Group te werken?

Ik vind de werksfeer erg fijn. Ik zie dit bedrijf toch als een familiebedrijf en we willen elkaar allemaal verder helpen. Ik ben vooral bezig met het inplannen van monteurs. Het is erg belangrijk om goed contact te hebben met de buitendienst. Ik plan ze in maar zij gaan uiteindelijk daadwerkelijk de werkzaamheden uitvoeren.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Ik ben goed in ad-hoc klussen en dit vind ik stiekem ook het leukst. Als er bijvoorbeeld een brandschadeklus om vijf uur in de middag binnenkomt kan je niet naar huis. Dan krijg je ineens tien klussen tegelijk die je binnen een uur moet uitvoeren. Het is dan even chaos maar ik kan dan heel doelgericht werken en ben goed in puzzelen. Wederom zijn de jongens van de buitendienst dan weer erg belangrijk voor mij. Ik moet op ze kunnen bouwen en ze op tijd op de juiste locatie weten te krijgen. Hier krijg ik energie van!

Waarom ben je bij de ondernemingsraad gegaan?

Ik heb te maken met iedereen binnen dit bedrijf. Zowel met mijn collega’s op kantoor, de monteurs van de buitendienst maar ook met de klanten. Ik wil op de hoogte zijn van alles wat er speelt en alle ins en outs van het bedrijf kennen. Dit leek mij een mooie kans hiervoor!

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!