Medewerker stelt zich voor, Cynthia

Als u ons weleens belt dan neemt waarschijnlijk Cynthia de Vries de telefoon op. Cynthia is ruim een jaar geleden gestart en is als onze receptioniste het eerste aanspreekpunt van AQ group, zowel telefonisch als face-to-face.

Hoe vind je het om te werken bij AQ group?

Werken bij AQ group voelt vertrouwd ook al werk ik er nog maar een jaar. Eigenlijk heb ik in mijn functie met iedereen te maken, kantoorpersoneel, monteurs, opdrachtgevers en leveranciers. In mijn vorige werk zat ik alleen in een hal en hier hebben we als collega’s goed contact! En goed contact met klanten en bezoekers die je vaker spreekt en ziet, is ook fijn. En laten we wel zijn, het is een goed teken dat je zowel nieuwe als vaste gezichten weer mag verwelkomen.

Wat heb je geleerd bij AQ group?

Bij AQ group krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. Je krijgt daar veel vrijheid in, er wordt echt naar je geluisterd. En langzamerhand mag ik steeds meer zoals het beheer en de uitgifte van bedrijfskleding en als het uitvoeren van administratieve taken voor de afdeling finance.

Ik heb geleerd om werkzaamheden uit te voeren die compleet nieuw voor mij zijn maar door het goede samenwerken wat wij hier doen, kan ik mijn collega’s toch op de juiste manier ondersteunen. En dat vind ik belangrijk!

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!