Medewerker stelt zich voor, Mark

In deze nieuwsbrief stellen wij Mark Hartmann aan u voor. Mark is al meer dan 10 jaar werkzaam bij AQ Group wat destijds alleen nog bestond uit de divisie lucht. Samen met directeur, Eric van Dijk, heeft hij de divisie water opgezet waar hij nu Technisch Specialist is.

Hoe ziet een dag van een Technisch specialist bij AQ Group eruit?
Elke dag is een uitdaging en je weet nooit wat de dag gaat brengen. Vaak start ik de dag met mijn mail lezen en heb ik mijn projectplanning. Soms komen er ad hoc belangrijke opdrachten binnen en moet ik mijn hele planning omgooien. Mijn werkzaamheden bestaan uit projecten voorbereiden, uitwerken, bezoeken en begeleiden.

Hoe vind je het om bij AQ Group werkzaam te zijn?
Ik heb bij AQ Group de kans gekregen om me te ontwikkelen, te ontplooien en de dingen te doen die ik echt leuk vind. Ik mag door de klant aangevraagde projecten uit denken en samen met de klant de engineering uitvoeren. Van het begin tot het eind ben ik betrokken bij een project, dat vind ik mooi aan mijn functie.

Wat heb je geleerd bij AQ Group?
Samenwerken. Waar ik voorheen nog weleens alleen tot een oplossing wilde komen, schakel ik nu sneller de hulp van mijn collega’s in. Mede door onze cultuur van snel reageren, korte lijnen en de goede samenwerking tussen alle divisies weet ik nu dat je door samenwerking een stuk verder komt dan alleen aanmodderen.

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!