Medewerker stelt zich voor, Martijn

In deze nieuwsbrief stellen wij onze collega Martijn Bos aan u voor. Martijn is sales engineer en sinds 2,5 jaar werkzaam bij AQ Group. Als sales engineer is Martijn het eerste aanspreekpunt voor klanten in de regio Noord en Zuid Holland. 

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Eigenlijk heb ik geen vaste indeling. Klanten kunnen bij mij terecht voor een offerte, maar ook met vragen over uitvoering, planning en facturatie. Die afwisseling in mijn werk en het contact met de klanten vind ik leuk aan mijn functie. En ook voor klanten is het belangrijk om één contactpersoon te hebben!

En hoe is het om te werken bij AQ Group?

Leuk en divers! Binnen AQ Group is er een goede en informele sfeer. Alle afdelingen werken samen en dat is echt belangrijk. Ik zeg altijd één team één taak en zo is het wel. Je moet echt samenwerken om resultaten te behalen, bij AQ doen we het echt met z’n allen.

Zijn er speciale projecten die jou zijn bijgebleven?

Leuke projecten zijn projecten waar je als nieuwe leverancier binnenkomt en wij telkens meer mogen doen omdat het goed gaat. Zoals een ziekenhuis in Zuid Holland waar we begonnen met één dagje een monteur uitlenen, steeds meer gaan doen en nu een offerte voor een stuk verduurzaming hebben liggen.

Dat is wel een blijk van waardering van de klant?

Klein beginnen, het goed doen en dan ons totaalpakket mogen uitvoeren.. ja, dat is wel echt iets om trots op te zijn zeg maar. En klanten vinden het gewoon heel fijn om één aanspreekpunt te hebben. En dat in combinatie met  ons pakket aan werkzaamheden op zowel het gebied van water en lucht is maakt ons voor een klant een ideale partner.

Wil je zelf nog iets kwijt?

Ik heb het heel erg naar mijn zin en ik hoop dat ik nog lang bij AQ Group te kunnen blijven werken.

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!