Medewerker stelt zich voor, Peter Scharis.

In deze editie Peter Scharis aan het woord. Peter werkt 6 jaar bij AQ Group. Hij is begonnen als salesengineer, maar vervult nu de rol van salesmanager en stuurt de verkoopteams aan.

Hoe vind je het om bij AQ Group te werken?
Ik heb het ontzettend naar mijn zin. We hebben hier een vaste club met mensen die er elke dag opnieuw helemaal voor gaan. Daardoor blijf ik gemotiveerd. Ik krijg de ruimte om zelf te ondernemen, en dat geldt voor iedereen. Wanneer je deze kansen benut, wordt dat ook op prijs gesteld.

Hoe ervaar je de bedrijfscultuur bij AQ Group?
Ik vind de werksfeer bij AQ Group heel fijn. Het is een open en vrij platte organisatie. Iedereen kent elkaar en heeft contact met elkaar. We noemen het bij sollicitatiegesprekken ook wel het AQ bloed. We werken met zijn allen graag  hard om resultaten te bereiken.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Ik denk dat de klanten mijn manier van benaderen waarderen. Voor mij is de klant koning en ik wil dit gevoel ook graag naar hen overdragen.

Wat zie jij nog als een uitdaging bij AQ Group?
De communicatie tijdens de projecten nóg beter te laten verlopen. Ik maak me hier graag hard voor!

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!