Medewerker stelt zich voor, Ramon

“Er is vertrouwen in de werknemer en dat vind ik belangrijk.”

Als u ooit AQ group benadert voor advies komt onze adviseur Ramon Kelderman graag bij u langs voor een opname! Anderhalf jaar geleden is Ramon in dienst getreden bij AQ group en heeft inmiddels aardig wat opnames en offertes op zijn naam staan.

Je kwam hier als junior calculator en bent al snel doorgegroeid naar adviseur. Hoe vond je dat?

Het ging allemaal natuurlijk heel snel maar alles is ook in goed overleg en vertrouwen gegaan. Ik was al wat verder in het leerproces en er werd aan mij gevraagd of ik het zag zitten om adviseur te zijn. Ik hou altijd wel van een uitdaging dus ik heb gezegd ja, laten we het gewoon doen! Gelukkig ben ik het werk alleen maar leuker gaan vinden. Omdat ik nu meer kennis heb kan ik klanten nog beter adviseren, out of the box denken, en kijken wat ik verder nog aan oplossingen kan bieden.

Wat vind je het leukst aan jouw werk bij AQ group?

De diversiteit van iedere dag: geen één dag is hetzelfde, geen project is hetzelfde en de diverse bijzondere locaties waar ik een opname mag doen. Maar ook het werken aan de offertes op kantoor. Het leukste vind ik dat de klant bij je terugkomt omdat hij de vorige keer zo goed is geholpen. Groter compliment kun je bijna niet krijgen. Qua contact met collega’s heb ik het meeste contact met de uitvoering en sales. Voor de uitvoering is het erg belangrijk dat ik het juiste offereer aan de klant en dit controleer ik dan ook altijd met hen.

Wat heb je geleerd bij AQ group?

Ontzettend veel! Natuurlijk de technische kennis maar ik heb ook geleerd creatief te denken in oplossingen en dat moet ook in deze functie. Nee is bijna geen antwoord! Samen met een sales engineer vorm ik een klantteam en omdat ik nu meer kennis heb gekregen kan ik mij ook focussen op klantcontact en randzaken. Dat werkt heel fijn.

Hoe vind je de sfeer binnen AQ group?

Ik hou van de directe communicatie tussen iedereen. Ik vind het prettig dat wij hier met zijn allen er niet om heen draaien. Ook de vrijheid die ik hier krijg vind ik heel fijn. Er is vertrouwen in de werknemer en dat vind ik belangrijk. Het werkt prettig als je weet dat je niet op je huid gezeten wordt.

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!