Medewerker stelt zich voor, Roy

Graag stellen wij in deze nieuwsbrief Bryan Roy Swam aan u voor. Roy is 4 jaar werkzaam voor AQ Group en inmiddels opgeklommen tot senior project engineer voor de service afdeling divisie Airquality. Daarnaast geeft hij cursussen op het gebied van reinigen en coaten van condensors.

Hoe vind je het om werkzaam te zijn bij AQ Group?

Leuk, leerzaam en erg afwisselend. Eigenlijk is geen dag hetzelfde. Mensen zijn altijd bereid om je te helpen hier en het zijn altijd gezellige collega’s wat ik ook wel belangrijk vind.

Vind je dat prettig?

Ja, elke dag hetzelfde zou niks voor mij zijn. Een halfjaar per jaar is mijn werkplek erg afwisselend en kom ik op veel bijzondere plekken zoals Schiphol of De Nederlandsche Bank. Het andere halfjaar ben ik voor een groot datacenter het vaste aanspreekpunt en ben ik daar de teamleider. Ook die afwisseling vind ik fijn! Al betekent de onvoorspelbaarheid ook dat je soms dagen hebt dat je ineens pas om 10 uur in de avond thuis komt. Als een klus niet af is zal deze toch eerst af moeten.

Wat heb je geleerd bij AQ Group?

In de 4 jaar dat ik hier gewerkt heb , heb ik echt veel geleerd. Ik ben hiervoor chefkok geweest dus ik kom uit de keuken, had wel een beetje technische vingers maar ik heb hier veel meer bijgeleerd. Het zijn ook allemaal dingen die je normaal natuurlijk niet ziet, Een luchtbehandelingskast en een condensor. En nu weet ik er alles over en geef zelfs cursussen in het reinigen en coaten van condensors aan nieuwe collega’s.

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!