Medewerker stelt zich voor, Ruben

In deze editie in de rubriek medewerker stelt zich voor, Ruben Charpentier. Ruben begon bij AQ Group als een schoolbaantje en werkte als monteur. Inmiddels, 14 jaar later, is hij doorgegroeid als supervisor en een onmisbare kracht voor ons AQ team.

Wat houdt jouw functie bij AQ Group precies in?

Kwaliteit bewaken op de klussen en zorgen dat jongens ongestoord hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Ik sta in voor een goede voorbereiding en juiste afronding, het laatste is namelijk ook belangrijk! Daarnaast ben ik gecertificeerd om op off-shore installaties LEV- en TR-inspecties uit te voeren. Daarbij test ik de afzuiging en de druk van de accommodatie op veiligheid en lekkages.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Ik start vaak om 6:00 op de zaak. Ik help dan de jongens met vragen en spullen voor de klus verzamelen. Dan ga ik een rondje langs verschillende klussen om te kijken of alles goed verloopt en de AQ Group kwaliteit gewaarborgd wordt. Mijn dag sluit ik meestal af met wat administratief werk.

Hoe vind je het om bij AQ Group te werken?

Het is iedere keer weer een uitdaging en geen dag is hetzelfde. Ik krijg vertrouwen van het management en er is een open, fijne sfeer onderling. AQ Group is enorm gegroeid in de afgelopen jaren, niet alleen qua omzet maar ook qua aanbod van producten en diensten, en we werken steeds meer internationaal. Ik vind het bijzonder om deze groei helemaal mee te mogen maken en mijn aandeel in deze groei te mogen hebben!

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Ik zie problemen als uitdagingen en bedenk altijd een oplossing! En ik denk altijd met de klant mee want daar staat AQ voor. Bijvoorbeeld bij klussen inzake brandschades, deze brengen altijd veel hectiek en stress met zich mee voor de klant. Mijn team en ik zorgen er voor dat dit zo soepel en snel mogelijk verloopt zodat de klant weer verder kan.

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!