Treinen ontsporen voor het goede doel bij Nedtrain

Bij NedTrain in Haarlem worden treinstellen hersteld, gerenoveerd en gemoderniseerd. Het terrein heeft een oppervlakte van 14 ha., er werken ruim 700 mensen en is daarmee de grootste werkplaats van NedTrain in Nederland. Door het enorme aanbod aan werkzaamheden, is men vrijwel 24/7 bezig met de werkzaamheden aan de treinstellen.

Het is dan ook geen wonder dat onderhoudswerkzaamheden aan de installaties van NedTrain uitsluitend kunnen geschieden als deze zorgvuldig gepland zijn en dat de werkzaamheden ook op tijd worden afgerond. In opdracht van Gasservice Noordholland voert AQ Group werkzaamheden uit aan de luchtbehandelingssystemen, met name aan de afzuiginstallaties van de spuitcabines. René van der Wijst, directeur bij Gasservice Noordholland: “Afzuiginstallaties van spuitcabines bij NedTrain zijn kritische installaties. Als deze het af laten weten, kan er niet gecoat worden en kunnen de treinstellen dus ook niet voorzien worden van hun karakteristieke kleuren. Dan treedt er vertraging op in de aflevering van de treinstellen met alle gevolgen van dien. Gelukkig is dat niet aan de orde, AQ Group verricht de benodigde werkzaamheden altijd binnen het afgesproken tijdsbestek en het resultaat altijd bijzonder goed.”

“NedTrain is een bijzondere klant. Veiligheid is nummer 1 en daarnaast is planning uitermate belangrijk. Wij weten dat en houden hier rekening mee. Zo sturen we altijd dezelfde mensen die kant op. Zij weten de weg en kennen de wensen van de klant. We zijn er weer erg druk mee geweest en gelukkig naar volle tevredenheid van de klant”, aldus onze projectmanager Kevin Cavaljé.

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!