Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Onderhoud WTW unit

Net als bij zoveel installaties, is onderhoud voor een wtw unit ook van groot belang. Met het juiste onderhoud kunt u ervoor zorgen dat uw wtw unit veel langer meegaat dan u misschien gedacht had. Zo haalt u meer rendement uit uw investering en hoeft u bovendien minder vaak op zoek naar een vervangende wtw unit. Dit bespaart geld, maar ook veel tijd.

Voor het onderhoud van uw wtw unit hoeft u maar één telefoonnummer te onthouden: 088 134 34 55. Dit is het telefoonnummer van AQ Group, dé specialisten in alles wat met klimaat-, lucht- en waterbeheersing te maken heeft. Onze professionals vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor onderhoud van uw unit en kunnen zelfs direct een afspraak inplannen.

WTW zelf reinigen

Is het zelf reinigen van uw wtw een goed idee? Het is natuurlijk belangrijk dat u zelf weet hoe het systeem werkt en hoe deze het beste gereinigd kan worden. Toch adviseren wij u om voor de daadwerkelijke reiniging een specialist in te schakelen. Het is namelijk belangrijk dat u met het reinigen geen enkel onderdeel overslaat en de unit niet per ongeluk beschadigt.

Uw systeem zelf reinigen kunt u dus beter niet doen: het is specialistenwerk. Wat u wel kunt doen is de filters van het systeem regelmatig vervangen. Als u dat zelf doet, dan is het echte technische onderhoud van de unit slechts een keer per vier jaar noodzakelijk. Hiervoor kunt u dan AQ Group inschakelen. Onze professional zijn gecertificeerd voor reinigen van wtw units.

WTW laten reinigen volgens de laatste eisen

Bij het laten reinigen warmteterugwinunits gaat het erom dat u zich houdt aan de allerlaatste eisen op het gebied van milieu, veiligheid en hygiëne. Als u ze wilt laten reinigen door AQ Group, dan zit u wat dat betreft helemaal goed. Wij zijn namelijk volledig gecertificeerd om alle werkzaamheden aan klimaat-, lucht- en waterinstallaties uit te voeren.

Zo beschikken wij onder meer over het ISO-14001 certificaat, het VCA**-certificaat en zijn we ook Ohsas 18001 en BRL 6010 gecertificeerd. Daarnaast beschikken we nog over producten die BRL K14010-1 gecertificeerd zijn. Al ons personeel is in het bezit van het VVA-1 en/of VVA-2-certificaat. U kunt er dus op rekenen dat zij al uw materiaal op de juiste manier reinigen.

Kosten onderhoud WTW installatie

De kosten voor het onderhoud van een wtw installatie hangen natuurlijk af van verschillende factoren. Om u een zo duidelijk mogelijk overzicht te geven van die kosten, kunt u bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Dit kan door de gegevens van uw installatie naar ons toe te mailen via info@aqgroup.nl of middels ons contactformulier.

U kunt ook eerst telefonisch contact met ons opnemen, zodat we u de benodigde vragen kunnen stellen. Wij zijn er in onze dienstverlening in ieder geval op gericht om de kosten zo laag mogelijk te houden. Hierin leveren we echter niet in op kwaliteit; bij ons kunt u rekenen op een aantrekkelijke combinatie van kwaliteit en kosten. Efficiency hebben wij hoog in het vaandel.

Onderhoud WTW unit uitbesteden aan AQ Group

Wilt u het onderhoud van uw WTW unit ook uitbesteden aan AQ Group? Dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Wij bieden een totaalpakket als het gaat om diensten rondom klimaat-, water- en luchtbeheersing en het onderhoud van uw wtw unit hoort daar natuurlijk ook bij. Dit doen we op vakkundige wijze, zodat uw unit nog lang mee kan gaan.

De snelste manier om een afspraak te maken met AQ Group is door telefonisch contact op te nemen met onze vestiging in Utrecht. Dit kan via telefoonnummer 088 – 123 34 55. Wij zijn daarnaast per e-mail bereikbaar, via info@aqgroup.nl. We kunnen uw vragen snel beantwoorden of u een vrijblijvende offerte toesturen.