In deze editie laten wij Rodny Rekveld, contractbeheerder bij Kropman, aan het woord. Rodny werkt al langere tijd voor Kropman maar sinds kort is hij werkzaam als contractbeheerder. Kropman is met 13 vestigingen in Nederland een middelgrote installateur.AQ Group staat op de lijst als preferred supllier maar dat is niet de reden dat Rodny kiest voor AQ. Rodny: “AQ Group is een grote organisatie waarin veel kennis aanwezig is maar zij onderscheidt zich door het persoonlijk contact. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht zowel op zakelijk als persoonlijk vlak en dat maakt dat je graag een samenwerkingsverband aangaat!”.
De samenwerking verloopt volgens Rodny dus naar volle tevredenheid. “Je merkt gewoon dat jullie een behoorlijke rugtas hebben met juiste kennis op het gebied van legionellabeheer en complexere vraagstukken aangaande water strategieën voor koeltorens.

Wij vragen Rodny of hij nog verbeterpunten voor ons ziet… daar moet hij lang over nadenken en dat is natuurlijk al een goed teken. Rodny: “Eigenlijk niet, er wordt gewoon goed meegedacht en dat is jullie kracht!”

We danken Rodny voor dit interview en hopen op nog een lange en intensieve samenwerking.

Rodney Rekveld | AQ GroupRodney Rekveld, Kropman Installatietechniek b.v.

Neem contact op