Coronaproof, oftewel via een videoverbinding spraken wij voor deze nieuwsbrief met Vincent Coers, al 20 jaar werkzaam als projectleider bij DAF trucks in Eindhoven.

“In mijn functie beheer ik diverse installaties die geplaatst zijn in de diverse productiefaciliteiten en kantoorgebouwen van DAF Trucks. Voorbeelden zijn naast drinkwaterinstallaties ook bijvoorbeeld verwarmings- en sprinklerinstallaties. Alles voor het beheer van een goed binnenklimaat.”

De samenwerking kwam tot stand middels een soort aanbesteding en daar is gekeken naar kennis en kunde maar het vertrouwen win je in de praktijk. Vincent steekt direct van wal: “Wij hebben een aantal partijen benaderd met de vraag wie heeft de juiste kennis en kunde? En bovenal, waar hebben wij het meeste vertrouwen in? Daarmee is de keuze op AQ Group gevallen. Het vertrouwen moet je winnen en mede door de enorme inspanning die AQ Group heeft geleverd met de juiste kennis en kunde heeft dit voor DAF positief uitgepakt en zijn wij tevreden.”

Op dit moment doet AQ Group het onderhoud aan de koeltorens en geeft zij advies op het gebied van legionellabeheersing. Vincent: “AQ reageert snel, als er een storing is staat vaak nog dezelfde dag iemand op de stoep en dat is perfect”.

Helemaal in het begin van de samenwerking waren er een aantal problemen met de koeltorens. “Omdat wij er niet uitkwamen hebben wij AQ Group er direct bij betrokken en gevraagd om advies om dit zo snel mogelijk op te lossen. Het snelle schakelen en het goede advies met dit soort zaken en storingen ervaren wij als prettig, de oplossing is dan snel voor handen.” aldus Vincent.

Oftewel weer een tevreden klant van AQ Group!

Vincent Coers | AQ GroupVincent Coers, DAF

Neem contact op