Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Voorwoord nieuwsbrief december 2018

Beste relatie,

Het is alweer december en het jaar 2018 zit er bijna op. Het is wellicht een cliché maar wat is het jaar voorbij gevlogen!

Terugkijkend kunnen wij concluderen dat het een dynamisch jaar is geweest. Wij hebben met succes volop ingezet op innovaties op het gebied van gezondheid en duurzaamheid.

AQ water heeft een verdere groei doorgemaakt en de joint-venture AQ Cumulus is inmiddels volop aan het werk met het merkonafhankelijk onderhouden van luchtbevochtigingsinstallaties. Daarnaast ontstaat er door de overname van de activiteiten van Aqua Engineering een “boost” in het aanbod van duurzame waterbehandelingstechnieken. Lees daar hieronder meer over.

AQ airquality blijft ook doorgroeien. Het succes van het retrofitten van klimaatinstallaties, zoals het vervangen van bestaande ventilatoren door EC-ventilatoren, draagt niet alleen bij tot een vermeerdering van onze omzet, maar zorgt bovendien voor een groenere wereld.

Ook AQ international, onze vestiging in België, heeft een fikse omzetgroei laten zien. Grote, high-end klanten, weten onze Belgische collega’s steeds beter te vinden.

Wij hopen u met deze nieuwsbrief nader op de hoogte te brengen omtrent zaken waar wij momenteel mee bezig zijn.
Veel leesplezier!