Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Voorwoord nieuwsbrief februari 2021

Beste lezer,

Terugkijkend op 2020 kan ik niet anders dan trots zijn hoe we de coronapandemie hebben doorstaan. Al onze divisies hebben wederom een fikse groei laten zien. Bovendien hebben we in het afgelopen jaar ons dienstenpakket verder uitgebreid met het reinigen, leveren en monteren van textiele luchtverdeelslangen, te weten AQ airsocks. Verder hebben wij de joint-venture AQ Cooling opgezet die zich richt op het leveren en onderhouden van warmtepompen en koelmachines.

Bovenstaande vervult mij met trots maar tegelijkertijd realiseer ik mijzelf dat wij van geluk mogen spreken dat wij “toevallig” in een goede branche werkzaam zijn die niet of nauwelijks geraakt is door de coronacrisis. Mijn medeleven gaat dan ook uit naar bedrijven in branches die wèl keihard geraakt zijn, zoals die in de sectoren horeca, evenementen en retail.

Ook voor 2021 staan voor ons alle lichten op groen. We zullen ons steeds meer profileren als het bedrijf dat “totaal wil ontzorgen”. Dus met specialistische reiniging, reconditionering, retrofitting, technisch onderhoud, waterbehandeling, legionellabeheersing, luchtverdeelslangen, luchtbevochtiging, koelmachines, warmtepompen en appendages. We hebben het in huis; de kennis, de kunde en het materieel. En bovenal de service: we staan voor u klaar! Met het enthousiasme en de kwaliteit dat u inmiddels van ons gewend bent.

In deze nieuwsbrief staan we stil bij een aantal zaken waar we de afgelopen tijd druk mee zijn geweest. Ik wens u vast veel leesplezier.