Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Voorwoord nieuwsbrief januari 2020

Beste lezer,

Allereerst de beste wensen voor 2020 en dat het voor ons allemaal maar een mooi jaar mag worden.
Met gepaste trots schrijf ik dit voorwoord vanuit ons nieuwe pand. Een prachtig pand gebouwd om onze verdere groei te faciliteren. En uiteraard ook duurzaam: “practice what you preach”.

De komende jaren zullen in de gehele installatiebranche in het teken staan van energiebesparing en CO₂reductie. Ook wij zullen ons steentje hierin bijdragen. Onder andere door het retrofitten van luchtbehandelingskasten met energiezuinige EC-ventilatoren en sorptie warmtewielen. Maar denk ook aan het plaatsen van EC-ventilatoren op luchtgekoelde condensors en deze voorzien van schermen om adiabatische koeling te genereren of het plaatsen van speciale diffusors waardoor er geen lucht kortsluiting meer plaatsvindt. Daarnaast voorzien wij ook in milieuvriendelijke waterbehandeling die de legionellabacterie doodt door slechts de toevoeging van zout. Maar ook bijvoorbeeld door waterbehandelinginstallaties zo in te regelen dat er waterbesparing wordt gerealiseerd. Ook hiermee wordt CO₂ reductie gerealiseerd. Verderop in deze nieuwsbrief komen we daar op terug.

We zullen hier uitgebreid bij stil staan op de VSK-beurs. U bent hiervoor van harte uitgenodigd en wij informeren u graag over de laatste ontwikkelingen.

Voor nu in ieder geval veel leesplezier en hopelijk zien wij elkaar op de VSK!

Eric van Dijk