Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Voorwoord nieuwsbrief oktober 2020

Beste lezer,

Het jaar 2020 zit er alweer bijna op. Het is door het coronavirus een vervelend jaar geweest voor ons allemaal. Het blijkt maar weer dat gezondheid ons hoogste goed is en dat alles dan maar relatief is.

Als AQ Group hebben we een goed jaar gedraaid, we zijn wederom gegroeid. Deze groei laten al onze divisies zien en om verschillende redenen: toenemende vraag naar schone ventilatiesystemen, meer vraag naar verduurzaming van luchtbehandelingskasten, meer vraag naar duurzame waterbehandelingstechnieken, grotere vraag naar onderhoudspersoneel, meer belangstelling voor merkonafhankelijk onderhoud aan bevochtigingsystemen en toenemende vraag naar “one-stop shopping”. In het licht van dat laatste zijn wij verheugd dat wij het afgelopen jaar een uitbreiding hebben gerealiseerd met het reinigen van textiele luchtkanalen (AQ airsocks) én met het aanbieden van koeling (AQ Cooling). Over beide divisies kunt u verderop in deze nieuwsbrief meer lezen.

Verder zijn wij blij met het wederom behalen van een FD Gazellen Award, de prijs voor snelst groeiende ondernemingen in Nederland, voor de 8e achtereenvolgende keer inmiddels!

In deze nieuwsbrief willen wij ook stil staan bij Stichting Semmy. Zoals wellicht bekend steunen wij deze stichting actief en financieel. Afgelopen jaar is voor elk goede doel een moeilijk jaar geweest door het ontbreken van acties. Zo ook voor Stichting Semmy. Op 13 december vindt er een sportief “coronaproof” evenement plaats ten bate van Stichting Semmy waarvoor ik u allen wil oproepen om mee te doen.

Tot slot: wij bedanken u voor het vertrouwen dat u ons heeft gegeven in het afgelopen jaar. Er staan ons nog genoeg uitdagingen te wachten in 2021. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met u deze uitdagingen met vertrouwen tegemoet kunnen treden.

Eric van Dijk