Reinigen koeltorens

Voor het reinigen van uw koeltorens wilt u natuurlijk alleen de beste partij inschakelen. Daarom maken wij graag eens kennis met u. Wij zijn AQ Group, specialist in het reinigen van koeltorens én nog heel veel meer. Wij bieden een geïntegreerd pakket aan diensten en combineren daarin kwaliteit met kostenefficiency. We zijn ons bewust van het belang van ons werk.

Daarom houden we de ontwikkelingen in ons vakgebied goed bij en hebben we ons uitgebreid laten certificeren. AQ Group is inmiddels gecertificeerd volgens ISO-9001, ISO-14001, ISO-45001, VCA**, BRL-6010 en BRL-K14010-1. Als u contact opneemt met AQ Group, dan weet u dat u echte professionals in huis haalt, die uw koeltorens zorgvuldig kunnen reinigen.

Besteed al uw onderhoudswerkzaamheden uit

In vrijwel alle branches is de concurrentie tegenwoordig erg groot. Daarom is het belangrijk dat u zich met uw bedrijf kunt richten op uw corebusiness, het werk waar u écht heel erg goed in bent. Als u zich daarop focust, is de kans op succes een stuk groter. Dat betekent natuurlijk niet dat u randzaken als onderhoud uit het oog moet verliezen. Die zaken kunt u uitbesteden.

Bijvoorbeeld aan AQ Group. Wij nemen graag het onderhoud aan uw koeltorens van u over. Dat is namelijk onze corebusiness. En als wij ons bezig houden met hetgeen waar wij goed in zijn, heeft u meer tijd en capaciteit over om te investeren in uw belangrijkste taken. Wat ons betreft is dat een winnende samenwerking!

De allerbeste dienstverlener

AQ Group heeft een belangrijke missie: wij willen de allerbeste dienstverlener zijn in volledig hygiënisch onderhoud. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen; daar hebben we ons personeel voor nodig. Al onze medewerkers zijn ervaren, goed getraind en ontzettend gemotiveerd om hun werk goed te doen. Daarnaast beschikken ze over de juiste materialen.

Wij werken namelijk met state-of-the-art apparatuur en middelen, die ervoor zorgen dat we de klimaat- en (drink-)waterinstallaties van onze klanten in topconditie kunnen houden. We merken dat de behoefte aan schone klimaatinstallaties en drinkwaterstelsels steeds verder toeneemt en zorgen ervoor dat we daar op innovatieve wijze op in kunnen spelen.

Actief reinigen tegen legionella

Eén van de belangrijkste redenen voor het regelmatig en grondig reinigen van koeltorens, is het feit dat koeltorens erg gevoelig zijn voor legionellagroei. Daarnaast kan in koeltorens snel kalkaanslag ontstaan, die gepaard gaat met een vervuiling die ook erg aantrekkelijk is voor legionella. Het periodiek reinigen van koeltorens is daarom noodzakelijk.

Wij zorgen ervoor dat uw koeltorens goed gereinigd worden, zodat hierin geen voedingsbodem kan ontstaan voor de legionellabacterie. Daarnaast zorgen we er met het reinigen voor dat het rendement van uw installatie ook wordt geoptimaliseerd. Hiermee dalen uw exploitatiekosten, waardoor u uw investering snel weer terugverdient. Dat is slim zakendoen!

Laat het reinigen van uw koeltorens over aan een professional

Bent u er ook van overtuigd dat u het reinigen van uw koeltorens het beste over kunt laten aan een professional? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt hiervoor het contactformulier op onze website invullen. Als u hierin uw gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook rechtstreeks contact met ons leggen. Dit kan via een e-mail naar info@aqgroup.nl of door te bellen met 088-123 34 55. We vertellen u graag meer over de verschillende soorten diensten die we leveren, de kosten en welk resultaat we met ons werk voor u kunnen realiseren. Uw koeltorens zijn bij ons zeker in vertrouwde handen!

Advies nodig?

Contact | AQ Group

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen!

Neem contact op