Nieuwsbrief – mei 2021

AQ Construct BV ziet het daglicht

AQ richt zich nu ook op montage van installaties

Wij worden steeds vaker geconfronteerd met de vraag of wij ook installatieaanpassingen en montagewerkzaamheden kunnen verrichten.

“Na een legionella risico-inventarisatie wordt de eindklant geconfronteerd met tal van aanpassingen aan het drinkwaterstelsel. Voorheen schakelden wij of de klant dan een loodgieter in. Datzelfde geldt voor montagewerkzaamheden. Wij leveren vanuit AQ Cooling koelmachines en warmtepompen en de opdrachtgever is dan aan zet om deze op een juiste wijze te monteren. Dit gegeven heeft ons doen besluiten om AQ Construct op te richten. In dit bedrijf zijn ervaren, gespecialiseerde personen aan het werk die het als hun taak zien om de montagewerkzaamheden op een juiste wijze uit te voeren. De opdrachtgever wordt ook nu weer verder ontzorgd”, aldus Eric van Dijk.

Kortgezegd kan AQ Construct u de volgende werkzaamheden uit handen nemen:

  • aanpassingen aan drinkwater- en proceswatersystemen
  • montage van klimaatinstallaties, zoals koelmachines, warmtepompen, luchtbehandelingskasten, etc

Eric van Dijk vervolgt: “wellicht ten overvloede maar ik wil het toch even gezegd hebben; wij respecteren onze positie in de bedrijfskolom, we zullen nooit buiten onze opdrachtgever om rechtstreeks met de eindklant aan de gang gaan. De doelstelling is om onze opdrachtgever te ontzorgen, dat hebben we altijd gedaan en we zullen dat ook blijven doen.“

Nieuwsgierig geraakt? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord!