Nieuwsbrief – mei 2021

Medewerker stelt zich voor: Remco Selier

“Ik ben oprecht trots op de projecten die wij mogen uitvoeren en op de kwaliteit die wij met elkaar neerzetten.”

In deze nieuwsbrief willen wij graag Remco Selier aan u voorstellen. Remco is nu ruim anderhalf jaar aan het werk als projectleider voor de divisie AQ airquality en sinds kort mag hij de functie bekleden van operationeel manager bij deze divisie.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Een werkdag loopt bijna nooit als gepland! Momenteel combineer ik mijn oude functie als projectleider, waar ik nog een goede vervanger voor zoek, met mijn nieuwe functie als operationeel manager. Momenteel stuur ik als projectleider nog de projectengineers van de afdeling services aan. Mijn dag begint vaak op kantoor van waaruit ik de klussen begeleid. Daarna ga ik regelmatig naar de projecten toe op locatie om te kijken of alles verloopt zoals het hoort en heb ik contact met de opdrachtgevers. Daarbij ben ik nu druk bezig om een begin te maken met mijn nieuwe functie, bijvoorbeeld met het verbeteren van processen en het ondersteunen van de afdelingen binnen onze divisie.

Hoe vind je het om te werken bij AQ Group?

Ik ben trots op het feit dat ik bij AQ Group mag werken, een bedrijf met een grote ambitie!
In de tijd dat ik hier werkzaam ben, heb ik AQ Group al ontzettend zien groeien. En ik ben oprecht trots op de projecten die wij mogen uitvoeren en op de kwaliteit die wij met elkaar neerzetten.

Zijn er projecten die bij jou zijn blijven hangen?

Vooral de grootschalige projecten of een groot project die wij recent uitgevoerd hebben en waar we nu terug mogen komen voor onderhoud. Een kritische klant maar dankzij het optreden van onze engineers mogen wij nu ook het andere onderhoud gaan doen. Door weer en wind werkten ze door, ze stonden zelfs met driedubbele thermokleding midden in de winter grote verwarmingselementen te reinigen. Dat iets zo goed is gegaan dat we terug mogen komen en dat het ons gegund wordt om nog meer te doen vind ik leuk en toont de kracht van AQ Group.

Heb je nog speciale dingen meegemaakt?

Mijn eigen promotie is natuurlijk een hele mooie kans die ik aangrijp! En ik denk de hele coronapandemie en wat het doet met een bedrijf. Toen ik startte, kwam corona ineens om de hoek kijken. Het is goed om te zien hoe het belang van goede ventilatie wordt belicht en inmiddels onder de aandacht is bij een breder publiek. Dat is natuurlijk ook een beetje de eer van ons werk. Ik ben trots op AQ Group en vind het knap hoe we die snelle groei met z’n allen oppakken!

Momenteel zijn wij op zoek naar een Projectleider, ken jij de juiste persoon die wij zoeken? Kijk dan bij onze vacatures.