Nog maar een jaar geleden kwam Andries Jongenelis van Technisch Beheer Nederland in contact met AQ Group maar na een aantal proefprojecten was al duidelijk dat een vast samenwerkingsverband was ontstaan. Wij spraken Andries Jongenelis, contractbeheerder, over deze samenwerking.

Andries: “Ik ben verantwoordelijk voor contractbeheer van groot vastgoed en heb in het kader daarvan veel contact met AQ Group. Ik ben het vaste en enige aanspreekpunt inzake contractbeheer voor de klanten die aan ons team zijn toegewezen. Wij vinden dat aspect zeer belangrijk en zoeken dat ook bij andere partijen. Bij AQ hebben wij één makkelijk bereikbaar contactpersoon waar wij voor al onze zaken terecht kunnen.

Hij vervolgt: “Niet alleen hebben we één contactpersoon voor alle zaken maar ook kunnen wij bij deze contactpersoon terecht voor zowel onderhoud van luchtbehandeling als ook waterbehandeling, en dat is uniek en voor ons zeer belangrijk. Wij zijn een bedrijf dat daarnaast echt voor de relatie wil gaan. Dus fijn samenwerken. We moeten elkaar ook een keer kunnen aanspreken als er iets niet goed gaat en dat is prima maar daar hoeft dan niet meteen een heel samenwerkingsverband te worden opgezegd. We hebben genoeg ervaringen om onze samenwerking met AQ Group te kunnen waarderen en willen die naar de toekomst toe ook nog verder uitbouwen. Bij AQ Group heb je het gevoel dat je als één team werkt!”

Wij danken Andries voor zijn mooie woorden en sluiten af met het uitspreken van onze waardering voor zijn houding naar ons toe, waarin het samen oplossingsgericht zaken aanpakken altijd de boventoon voert.

Andries Jongenis | AQ GroupAndries Jongenelis, Technisch Beheer Nederland

Neem contact op