Voor deze nieuwsbrief spraken wij Edward Wolff, client services manager bij Vertiv. Edward werkt nu ruim 6 jaar bij Vertiv en is verantwoordelijk voor een aantal grote keyaccounts op Europees niveau. “Wij leveren uninterruptible power supplies (UPS’en), racks, services en hoogwaardige, innovatieve koelinstallaties. Wanneer de stroom wegvalt zorgen wij dat dit opgevangen wordt en het betreffende datacentrum gewoon door kan draaien zonder hier problemen van te ondervinden”.

Ruim een jaar geleden werd AQ Group voor het eerst ingeschakeld door Vertiv voor het vervangen van filters op koelinstallaties op een groot datacentrum. Deze samenwerking beviel zo goed dat er al snel een tweede traject gestart werd. Edward: “Voor deze klant moest er een filteroplossing ontworpen worden. Dit hebben we naar volle tevredenheid samen met AQ Group gedaan. Er werd ontzettend goed meegedacht. Voor dit project hebben we hebben veel samengewerkt met Erwin van Halteren, een enorme creatieve geest! Maar ook het team is gewoon heel goed, de monteurs zijn hele harde werkers die aanpakken maar ook veilig werken!”

Nadat de in samenwerking met AQ Group op maat ontworpen filteroplossing voor dit grote key-account werd goedgekeurd door Vertiv konden de units daadwerkelijk worden voorzien van deze unieke filteroplossing. Dit project loopt nu nog en wordt naar verwachting eind maart afgerond.

“We zijn zo tevreden met onze samenwerking tijdens dit project dat we graag een derde traject willen starten voor weer een filteroplossing. De jongens die ik op dit project heb zien rondlopen zijn echte harde werkers en weten van aanpakken. Daarnaast is de flexibiliteit hoog en zijn jullie erg snel en toegankelijk. Ook de betrokkenheid van Eric zelf (directeur AQ Group) heb ik als erg fijn ervaren.”

Edward heeft nog een speciaal slotwoord: “Ik zou graag het hele team van AQ Group willen bedanken voor de inzet en flexibiliteit en het goede werk wat zij leveren. Ik hoop dat we in de toekomst nog meer projecten samen zullen doen

Edward WOlff | AQ GroupEdward Wolff, Vertiv

Neem contact op