We spreken met de heer Glinbert Juliana. Hij is sinds twee jaar Chef van de Wacht bij CCE B.V.,  een energiecentrale ten behoeve van de Vrije Universiteit te Amsterdam “CCE staat voor Coördinatie Centrum Energie en wij voorzien het ziekenhuis primair van elektriciteit en onder andere demiwater. Aan de campus leveren wij ook perslucht en warm / gekoeld water. Ik ben mede verantwoordelijk voor mijn ploeg met techneuten, het uitgeven van werkvergunningen, met leveranciers communiceren tot aan sollicitatiegesprekken voeren. Op deze locatie krijgen we alle storingen binnen en dat communiceren wij weer met de gebouwtechneuten. Het is voor ons noodzaak om 24 uur per dag aanwezig te zijn.”

Glinbert: “Voorheen hadden we twee bedrijven die onze watersystemen beheerden maar dan was er één bedrijf die we voor het ene moesten bellen en dan weer een ander bedrijf voor het andere en dat was heel erg verwarrend. Nu weet je: als het met water te maken heeft dat je dan AQ group moet bellen”.

Het is dan ook duidelijk wat AQ group onderscheidt van haar concurrenten: “AQ group doet voor ons het complete beheer van de koeltorens en de proceswaterbehandeling. Hierin is AQ group uniek en dit biedt voor ons zowel financiële als operationele voordelen. In het verleden hadden wij diverse bedrijven die wij benaderden. Bij AQ is het echt een ‘one stop shop’.” De samenwerking verloopt naar tevredenheid. Volgens Glinbert zijn daarbij vaste gezichten, het gemak van een contactpersoon en de mogelijkheid tot snel schakelen enorm belangrijk.

Glindert Juliana | AQ GroupGlinbert Juliana, CCE B.V.

Neem contact op