Al tien jaar is Karel Brinkman werkzaam voor de BAM Apeldoorn. Gedurende deze jaren is hij opgeklommen tot  service specialist en is nu het eerste aanspreekpunt met betrekking tot werktuigbouwkundige werkzaamheden van ongeveer zestig panden van de politie in Oost Nederland. Al het werk wat daaruit voort komt coördineert hij met twee andere collega’s. “Het werk opnemen en begeleiden, zorgen dat er offertes komen, de offertes uitbrengen, uitvoeren en een team van monteurs aansturen tot aan de oplevering. Van A tot Z en alles wat daartussen zit daar ben ik verantwoordelijk voor.”

Hoe zijn jullie bij AQ gekomen? “We waren ontevreden over de partij die als eerste voor dit project was ingeschakeld. Zij kwamen hun afspraken niet na maar wisten ook niet om te gaan met de strenge screeningseisen van de politie. Als mijn klant dan gaat klagen, is het klaar. Dus zijn we ruim een half jaar geleden overgestapt naar AQ group en dat bevalt uitstekend”.

AQ group is door BAM Apeldoorn ingeschakeld voor onderhoudswerkzaamheden aan de klimaatsystemen op de diverse politiebureaus. “Bij een opdrachtgever als deze is het van belang om diverse zaken goed op orde te hebben en op de juiste manier voor te bereiden. Screenings verzorgen en aanmelden van de project engineers zijn (harde) eisen en AQ group heeft dit goed voor elkaar!”

Maar het is niet alleen maar onderhoud wat de klok slaat. Karel: “Verduurzamen van (utiliteits) gebouwen staat hoog op de agenda staat bij de overheid en ook daar richten wij ons op. Naast de onderhoudswerkzaamheden is er een groot project waar jullie maar liefst twaalf luchtbehandelingskasten aan het reviseren en reconditioneren zijn. Het is aantoonbaar dat de klant na de afronding hiervan gaat besparen op energie- en onderhoudskosten.”

Karel verwacht nog meer uitbreiding in de toekomst: “ Van het feit dat ook waterbehandeling in jullie pakket zit, hebben we nog geen gebruik gemaakt door tijdgebrek aan onze kant maar dat gaan we zeker doen. Alles onder 1 dak met 1 aanspreekpunt is erg prettig”.

“Ik raad AQ group als dienstverlener zeker aan” zegt Karel. “Het snelle schakelen, het makkelijk overleggen en de open structuur leidt tot goede samenwerking”.

BAM | AQ GroupKarel Brinkman, BAM

Neem contact op