“Van communicatie tot aan gebouwkennis: de projectengineers werken professioneel en denken goed mee. AQ group is een begrip in de wereld van de luchtbehandeling en waterbehandeling!”

Voor deze editie spraken we met Pascal Peen. Pascal is sinds ruim een jaar werkzaam voor Kuijpers in de functie Servicetechnicus. “Ik ben mede verantwoordelijk voor de werkplanning en ik let op voortgang, materiaal, behoefte en resultaten van de projecten. Ik kom veel in contact met de projectengineers verdeeld over diverse grote musea in Amsterdam”. Maar ook bij zijn vorige werkgever werkte hij al samen met AQ group, inmiddels heeft hij dus al ruim 13 jaar ervaring met ons!

Op onze vraag of Pascal tevreden is, steekt hij dan ook gelijk van wal: “Wij zijn erg tevreden over AQ group voornamelijk omdat het contact / de communicatie gewoon erg goed is. De projectengineers van AQ group zijn ook voor ons een visitekaartje en zij gedragen zich precies hoe wij ons ook willen profileren. Buitengewoon specialistisch goed werk leveren en meedenken, niet alleen met ons maar ook met de eindklant! Geen ellenlange discussies maar gewoon doen! Wat ook een pluspunt is voor zowel ons als de klant, is dat er sprake is van gebouwkennis; vaste monteurs die precies de gang van zaken weten binnen het betreffende gebouw. Dit is voor de klant maar ook voor Kuijpers van groot belang omdat je anders steeds moet uitleggen hoe het werkt, wat de huisregels zijn en dat werkt niet fijn. Vooral niet op een speciale locatie als een museum.”

Pascal geeft aan dat Kuijpers een hoge standaard heeft voor wat betreft gebouwbeheer, zowel het technische beheer als voor betreft klanttevredenheid in het gebouw. “De professionaliteit van de projectengineers en hun manier van werken sluiten prima bij die standaard aan. Ze zijn erg meedenkend maar zien ook meer dan het opgegeven werk en lossen dat gelijk op, bijvoorbeeld een afzuigventilator die herrie maakt, die kijken ze dan gewoon even na terwijl het niets met de opdracht van doen heeft”.

Pascal concludeert: “AQ group is een begrip in de wereld van lucht- en waterbehandeling!”.

Pascal Peen | AQ GroupPascal Peen, Kuijpers

Neem contact op