Raymond kwam als service coördinator bij Imtech voor het eerst in aanraking kwam met AQ Group, destijds nog genaamd Air Quality Improvement. Al gauw werd AQ Group een vaste onderaannemer en na het faillissement van Imtech werd de relatie in zijn nieuwe werkkring als Technische Beheerder bij Van Dorp Rotterdam voortgezet. Zoals Raymond het zegt ‘why change a winning team!’.

Wat zo bevalt aan AQ Group? Haast: ‘Vooral de zelfstandigheid! Wij hebben het zelf hartstikke druk en dan is het fijn om het te kunnen leggen bij een partij die betrouwbaar is en die zijn werk gewoon goed doet. Als er iets is, kan je bellen en wordt het geregeld en daar zijn wij als installateur naar op zoek. Er zijn vaste contacten en naarmate je langer met elkaar werkt, ken je elkaar beter en weet je wat er van elkaar verwacht wordt’.

Raymond vertelt: ’laatst was er een grotere klus met ondermeer de reiniging van kanalen en luchtbehandelingskasten waarbij de werkzaamheden buiten werktijden moesten worden gedaan. We kregen achteraf een compliment van de huurder dat er zo netjes gewerkt was’.  En in dit geval was dat bijzonder, zegt Haast, want de medewerkers van zo’n logistiek vervoerder hebben het hart op de tong en zeggen het wel als het niet goed gaat. ‘Het is prettig dat het personeel van AQ Group weet hoe zich moeten gedragen en dat zij in keurige bedrijfskleding lopen, ze zijn toch een soort visitekaartje van ons’.

Raymond wil nog benadrukken dat de flexibiliteit van AQ ook een belangrijk pluspunt voor hem is. ‘AQ kan redelijk snel acteren na opdracht. We zitten vaak met opdrachtgever in een spanningsveld, zetten offertes door van onze onderaannemers en als de klant die goedkeurt dan willen ze ook zo snel mogelijk geholpen worden. AQ kan dat bieden!’.

Tot nu toe zijn er nog geen diensten op het gebied van waterbehandeling afgenomen bij AQ maar de eerste twee offertes liggen er en Raymond verwacht dat het zeker dit jaar nog gaat komen!

Begin van het jaar 2020 is Raymond in dienst getreden bij AQ group.

Raymond Haast | AQ GroupRaymond Haast, Van Dorp Rotterdam

Neem contact op