Nieuwsbrief – november 2021

Interview Nicholai Louman

“Het werken bij AQ Group is fantastisch, heel dynamisch en medewerkers maken zich hard waar ze voor staan! Kom met plezier op mijn werk en ga zo ook weer naar huis”

In deze nieuwsbrief willen wij graag Nicholai Louman aan u voorstellen. Nicholai is begonnen als Project Engineer voor de divisie AQ airquality en vanaf dit jaar bekleedt hij de functie van Inspecteur luchtbehandeling voor deze divisie.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Met een goed uitgeruste auto rijd ik naar de klus en bij aankomst spreek ik samen met de opdrachtgever de planning voor de dag door. Ik ga de tekeningen lezen en zie waar de kanalen zich precies bevinden en maak afspraken waar ik wel of niet kan of mag komen. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de luchttoevoer? Daarna maak ik een inspectieluik in het kanaal en ga ik door middel van de plakstripmethode beoordelen hoe schoon het is. In mijn rapportage die ik vervolgens uitwerk, worden de bevindingen nagekeken en breng ik een advies uit op een schaal van 1 tot 5. Bij 4 of 5 dan moet er actie ondernomen worden; de afdeling calculatie stelt dan een offerte op en dit gaat samen met de rapportage terug naar de opdrachtgever.

Hoe vind je het om te werken bij AQ Group?

Fantastisch, heel dynamisch, mijn collega’s maken zich hard waar ze voor staan en geen dag is hetzelfde! AQ Group zag kansen in mij en nu mag ik deze functie bekleden, daar ben ik trots op! Het is hier in positieve zin anders dan bij andere bedrijven waar ik heb gewerkt. Het voelt veel menselijker en ik voel mij geen nummer. Gewoon wat gemoedelijker en dat past wel bij mij. Ik ga met plezier naar mijn werk en kom met plezier weer thuis.

Wat heb je geleerd bij AQ Group?

Ik wist wel van het bestaan van een luchtbehandelingskast af maar niet het fijne. AQ Group heeft mij specialistische kennis bijgebracht. Doordat er regelmatig interne cursussen en trainingen gegeven worden, wordt je vakkennis ook steeds uitgebreider. Daar wordt veel aandacht aan geschonken. Als er nieuwe inspecteurs bij ons team gaan starten, kan ik de opgedane kennis ook weer overbrengen en dat geeft voldoening!