Nieuwsbrief – juni 2023

Circulaire luchtfilters doen hun definitieve intrede

AQ Circle® filters worden steeds vaker ingezet

Het is alweer 1,5 jaar geleden dat wij onze circulaire filters introduceerden op de Nederlandse markt. Het was toen al duidelijk dat er veel belangstelling zou zijn voor deze filters. Grote installateurs en vastgoedeigenaren werden enthousiast van het principe door de voordelen ten opzichte van de huidige zakkenfilters: geen nutteloze afvalbergen meer, grote CO₂ reductie, fikse energiebesparing én eindelijk een circulair filter. Unica en CBRE beloonden ons met Innovatie-awards en gaven de naamsbekendheid van het filter een extra impuls.

En nu, na vele succesvolle pilots op diverse locaties, zijn de grote installateurs en vastgoedeigenaren overtuigd en worden de filters ook echt definitief toegepast in hun installaties! Onze opdrachtgevers wisselen de bestaande zakkenfilters voor onze AQ Circle-R® filters en leveren daarmee een substantiële bijdrage aan het verminderen van CO₂ uitstoot en energieconsumptie.

Voor ons als bedrijf is dit alles een bevestiging van onze visie dat op het gebied van filtering nog een wereld te winnen is qua circulariteit en dat onze AQ Circle-R® daar naadloos op aansluit: refuse, rethink, reduce, recycle.