Nieuwsbrief – juni 2023

Cumulus Nederland is meer dan tevreden over de samenwerking in AQ Cumulus!

“De samenwerking tussen Cumulus en AQ Group is blijven evolueren en beide organisaties leren voortdurend van elkaar.”

In een recent interview sprak Wil Sampers, CEO van Cumulus, over de voortdurende groei van de samenwerking met AQ Group: “Met AQ Group hebben we een betrouwbare partner gevonden waarmee we onze dienstverlening naar een hoger niveau hebben kunnen tillen. We zijn in staat om snel en effectief onderhoud en service te bieden in heel Nederland, dankzij onze strategisch gelegen centrale locatie.”

Gedurende de afgelopen jaren hebben Cumulus en AQ Group continu samengewerkt om de kwaliteit van onze dienstverlening verder te verbeteren. Wil Sampers benadrukt het belang van deze voortdurende ontwikkeling: “De samenwerking tussen Cumulus en AQ Group is blijven evolueren en beide organisaties leren voortdurend van elkaar.”

Een belangrijk onderdeel van deze groeiende samenwerking is de vestiging van AQ Cumulus in Utrecht. Deze strategische locatie biedt ons geweldige mogelijkheden om in de komende jaren verder uit te breiden en de grootste servicepartij te worden voor luchtbevochtigingsinstallaties in Nederland.

Tijdens onze samenwerking met AQ Cumulus hebben we een belangrijk inzicht verkregen: veel opgestelde luchtbevochtigers krijgen niet de aandacht die ze nodig hebben en worden vaak verwaarloosd. Wil Sampers licht dit toe: “Wij hadden ons nooit zo gerealiseerd dat veel luchtbevochtigers stiefmoederlijk behandeld worden. Dat heeft AQ Cumulus ons duidelijk gemaakt.”

Met de toevoeging van het segment onderhoud aan luchtbevochtiging, maken we bij AQ Group onze propositie compleet. Cumulus kan vertrouwen op een servicegerichte partner met een pool van gekwalificeerde monteurs. Hierdoor hebben we onze dienstverlening naar een hoger niveau getild en kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.

We willen onze klanten en partners bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen in ons.