Nieuwsbrief – juni 2023

Medewerker stelt zich voor

“Bij AQ Group is alles mogelijk met de juiste instelling”

Jeffrey begon zijn avontuur bij AQ Group tien jaar geleden als uitzendkracht, maar zijn inzet en toewijding werden al snel opgemerkt, wat uiteindelijk heeft geleid tot zijn huidige positie als projectleider. Wat begon als een tijdelijke klus, groeide uit tot een langdurige verbintenis.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Mijn dagelijkse werkzaamheden kunnen behoorlijk divers zijn. Soms begeleid ik projecten, waarbij ik verantwoordelijk ben voor het hele proces van begin tot eind Daarnaast heb ik regelmatig contact met klanten, waarbij ik ervoor zorg dat zij tevreden zijn en dat het project succesvol wordt afgerond. Het is eigenlijk een breed takenpakket waarbij ik betrokken ben bij verschillende aspecten van de projectuitvoering. Superleuk om te doen!

Hoe vind je het om te werken bij AQ Group?

Voor mij heeft AQ Group een speciale plek om verschillende redenen. Naast de mogelijkheden om door te groeien en mijn passie voor het werk, hecht ik veel waarde aan het persoonlijke karakter van het bedrijf. Toen ik bij AQ Group begon, was het een knus en hecht team waar iedereen elkaar kende. Het was gemakkelijk om een praatje te maken met het management en er was oprechte interesse in mijn privéleven. Ondanks de groei van het bedrijf is die persoonlijke benadering altijd behouden gebleven, wat ik enorm waardeer. Het feit dat ik nog steeds bij iedereen kan binnenlopen en dat er aandacht is voor wie ik ben als persoon, draagt bij aan mijn tien jaar werkplezier bij AQ Group.

Wat heb je geleerd bij AQ Group?

Bij AQ Group heb ik veel geleerd, vooral op het gebied van luchttechniek en projectmanagement. Vandaag de dag ben ik projectleider, een rol waarin ik onlangs ben doorgestroomd. De kennis die ik heb opgedaan als teamleider gebruik ik nu dagelijks in mijn functie als projectleider. Binnen deze nieuwe functie heb ik ook de administratieve kant van het werk moeten leren, waar ik weinig ervaring mee had. Gelukkig kreeg ik de kans om opleidingen te volgen en mijn vaardigheden op dat gebied te ontwikkelen.

Wat betekent het voor jou om bij AQ Group werkzaam te zijn?

Ik heb de afgelopen jaren de kans gehad om verschillende ervaringen op te doen die zonder AQ Group niet mogelijk zouden zijn geweest. Zo heb ik altijd de wens gehad om offshore te werken en AQ Group heeft mij de mogelijkheid geboden om werkzaamheden uit te voeren op boorplatformen. Deze boorplatformen bevinden zich op zee. Het vliegen met een helikopter naar het boorplatform, daar enkele dagen verblijven en vervolgens weer terugkeren met dezelfde helikopter was een unieke ervaring die ik nooit zal vergeten. Als advies voor anderen die geïnteresseerd zijn in een carrière bij AQ Group, wil ik benadrukken dat alles mogelijk is met de juiste instelling. Ikzelf ben een voorbeeld van iemand die zijn carrière bij AQ Group begon als monteur en zich vervolgens heeft kunnen ontwikkelen tot de functie van projectleider. Het toont aan dat AQ Group mogelijkheden biedt voor persoonlijke groei.